Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de povestea doamnei care le-a oferit cazare

În ediția 4 a emsiiunii America Express sezonul, Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de dezvăluirile făcute de doamna care le-a fost gazdă peste noapte.

colaj foto romica tociu si catalin la america express Galerie
În ediția 4 a emsiiunii America Express sezonul, Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de dezvăluirile făcute de doamna care le-a fost gazdă peste noapte | Antena 1

După o zi plină de misiuni dificile și situații tensionate, iată că a venit momentul ca echipele să își caute un loc de cazare. Romică Țociu și fiul său au avut parte de o surpriză de proporții atunci când o doamnă i-a luat la ea acasă și a povestit mai multe detalii despre viața ei.

Romică Țociu și Cătălin, fiul său, au fost impresionați de dezvăluirile făcute de doamna care le-a oferit cazare, în ediția 4 a emisiunii America Express sezonul 6, de pe 24 octombrie 2023

Fiindcă nu au reușit să câștige a doua imunitate din Columbia, din edițai 4 a emisiunii America Express sezonul 6, Romică Țociu și fiul său au fost nevoiți să își caute un loc de cazare.

O femeie pe care au abordat-o pe stradă le-a spus că nu le poate oferi un loc de dormit, însă le-a dăruit o casoletă cu mâncare.

„Ce-am ajuns…”, a fost reacția mâhnită a lui Romică Țociu, care însă n-a renunțat să caute o gazdă.

Cătălin Țociu a descoperit pe stradă o fundație și a decis să caute ajutor acolo. Intuiția lui a fost una foarte bună, căci un tânăr i-a deschis. A ascultat povestea, apoi și-a chemat mama. După ce a înțeles despre ce este vorba, doamna a acceptat să îi găzduiască pe cei doi concurenți de la America Express sezonul 6.

Acesta a fost momentul în care Romică Țociu și fiul său au fost profund impresionați de ceea ce au descoperit despre doamna cu pricina.

„Ne spune că e deținătoarea unei fundații pentru ajutorul copiilor cu sindrom Down, pentru că și ea are o fată cu sindromul Down. Ne-a spus ce face cu copiii, că îi aduc părinții și îi lasă acolo ca la o grădiniță, că fac teatru și muzică. A zis cât de mult este implicată în povestea acestor copii, fără niciun pic de ajutor guvernamental. A zis că persoanele cu sindromul Down nu trebuie să fie down (n.r. jos), ci up (n.r sus). Mi s-a făcut pielea de găină, mi s-a ridicat părul pe mână”, a zis Romică Țociu, extrem de impresionat de cele descoperite.

„Sunteți un Dumnezeu pentru copii, dar și pentru noi”, a zis celebrul actor doamnei, arătându-și astfel aprecierea pentru gestul făcut.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat a doua imunitate din Columbia. Ce a anunțat Irina Fodor... Cum arată soția lui George Tănase. Cum a început povestea de dragoste dintre Lorena Tănase și comediant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x