Antena Căutare

Primele fotografii cu Irina Fodor din America Express. Ce imagini din culise a publicat prezentatoarea

La scurt timp după ce a ajuns în Columbia și a început filmările pentru America Express, Irina Fodor a publicat imagini cu ea de la începutul acestei experiențe. Prezentatoarea a înregistrat o premieră în viața ei, în cadrul sezonului 6 al celui mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Colaj cu Irina Fodor Galerie
Irina Fodor a publicat imagini din Columbia, de la filmările America Express | Antena 1

Irina Fodor a publicat două imagini din culisele show-ului America Express - Drumul Soarelui. Prezentatoarea a zburat cu elicopterul la America Express și a fost cucerită de peisajele pe care le-a văzut. Prezentatoarea America Express spune că noul sezon al show-ului promite a fi unul plin de adrenalină.

Citește și: George Tănase și Ionuț Rusu, la terapie „de cuplu” înainte de plecarea în America Express. Ce și-au spus în fața psihologului

Ce a transmis Irina Fodor din timpul filmărilor pentru America Express

„Prima noapte în Medellin a venit la pachet cu senzații tari, un cutremur de 6,6 grade care mi-a cam zbârlit părul pe ceafă. A doua zi a adus o premieră pentru mine: primul zbor cu elicopterul deasupra unui peisaj de o frumusețe răpitoare. Asta mi-a cam plăcut. În concluzie, sezonul 6 se anunță unul plin de adrenalină! Vă mai țin la curent cu locuri frumoase și experiențe periculoase! Vă pup, vă îmbrățișez și nu uitați să mai trimiteți, din când în când, câte un gând bun concurenților noștri!”, a scris Irina Fodor în dreptul unor fotografii superbe cu ea, realizate în eicopter.

Citește și: Ce studii are Alexia Eram. Concurenta de la America Express a absolvit o facultate din străinătate

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a transmis Irina Fodor la scurt timp după ce s-au aflat concurenții de la America Express sezonul 6

La scurt timp după ce s-a aflat cine sunt cele 9 echipe care vor participa la America Express sezonul 6, Irina Fodor și-a surprins urmăritorii cu un mesaj la care mulți au reacționat imediat.

„În depărtare se arată…Drumul Soarelui! Columbia, Ecuador și Argentina, să ne așteptați cu aventuri, legende și povești de povestit nepoților! Dragilor, pentru noi, în câteva zile, începe America Express! Să ne trimiteți gânduri bune și să le țineți pumnii concurenților! @americaexpressromania”, a fost dezvăluirea pe care a făcut-o Irina Fodor, chiar la scurt timp după ce s-au anunțat echipele care vor pleca pe Drumul Soarelui.

9 perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei ,, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x