Antena Căutare

Romică Țociu, mesaj în mediul online după ce a fost votat la cursa pentru ultima șansă. Ce postare a făcut actorul

Romică Țociu a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce a fost votat să intre la cursa pentru ultima șansă chiar înainte de semifinala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui.

Colaj cu Romică Țociu și fiul său, Cătălin Țociu, la cursa pentru ultima șansă de la America Express, sezonul 6 Galerie
Romică Țociu a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce a fost votat să intre la cursa pentru ultima șansă | Antena 1

Finala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui se apropie cu pași rapizi. În ediția de miercuri seară, 13 decembrie 2023, Iulia Albu și Mike au fost eliminați din competiția pentru că au ajuns pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă.

Așadar, echipele care au intrat în semifinala celui mai dur reality show din România sunt: Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Romică și Cătălin Țociu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Toți concurenții s-au descurcat de minune pe traseu în al optulea stage, însă locurile sunt limitate în etapa finală a concursului. Deși a fost votat la jocul pentru amuletă în ediția 36 a sezonului 6 America Express, Romică Țociu a demonstrat tuturor că are un spirit competitiv.

Actorul și fiul său au ajuns pe primul loc la Irina Fodor, fapt care i-a dus direct în semifinală. Cei doi s-au descurcat de minune pe traseu. Chiar dacă au întâmpinat momente tensionate, Romică și Cătălin Țociu au făcut tot ce au putut pentru a rămâne pe Drumul Soarelui.

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Alexia Eram a fost la un pas să cedeze, chiar în cursa pentru ultima șansă. Ce a zis Aris Eram

Până și Alexia Eram a fost uluită de evoluția și determinarea actorului în cursa pentru ultima șansă. Tânăra și-a avertizat colegele de competiție că Romică Țociu este un adversar de temut. Celelalte echipa au votat strategic echipa formată din actor și băiatul său, însă au rămas surprinși de parcursul lor de până acum.

De asemenea, deciziile celorlalți concurenți l-au deranjat pe Romică Țociu. Acesta nu se aștepta la astfel de nominalizări din partea lor.

Ce mesaj a transmis Romică Țociu în mediul online, după ce a fost votat să meargă la cursa pentru ultima șansă în ediția 36 din sezonul 6 America Express, de miercuri seară, 13 decembrie 2023

La scurt timp de la difuzarea ediției în care actorul și fiul său au reușit să se califice în semifinala sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, Romică Țociu a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Pentru că este destul de activ pe contul de Instagram, acesta s-a decis să scrie câteva cuvinte pentru oamenii care l-au susținut în aventura vieții lui. Așadar, actorul a mulțumit tuturor pentru sprijin.

„Mulțumim pentru toate mesajele voastre, pentru susținere și încurajări! Suntem fericiți că am ajuns până aici. Să vedem ce urmează! America Express continuă!”, a fost mesajul lui Romică Țociu din dreptul unei imagini în care apare alături de Cătălin.

Un lucru este cert, Romică și Cătălin Țociu formează o echipă puternică și echilibrată în competiția de pe Drumul Soarelui. Cei doi au trecut prin foarte multe momente emoționante, dar și dificile împreună.

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a trăit o „minune” pe stradă. Gestul lui Mike a scos-o din sărite pe Iulia Albu

Mai mult, se poate observa faptul că actorul și băiatul lui au o relație specială de tată-fiu. Aceștia se înțeleg foarte bine și se completează perfect, iar drept dovadă stau victoriile lor din America Express, sezonul 6.

Telespectatorii îi pot revedea pe Romică și Cătălin Țociu în semifinala celui mai dur reality show din România, care începe duminică, 17 decembrie 2023, de la ora 21:00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 13 decembrie 2023. Iulia Albu și Mike au fost eliminați de pe Drumul Soarelui. De ce a plâns Alexia Era... Giulia și Vlad Huidu, imagini de colecție cu copiii lor în Laponia. Portretul de familie care i-a înduioșat pe fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x