Antena Căutare

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor despre deznodământul cursei. Cine a adunat mai multe puncte

Deznodământul cursei a adus un rezultat neașteptat în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Irina Fodor a făcut un anunț important despre punctele pe care le-au adunat concurenții pe traseu.

colaj foto cu irina fodor, nelu cortea si catalin bordea si andreea antonescu alaturi de andreea balan Galerie
În ediția 34 a emisiunii America Express, Irina Fodor i-a surprins pe concurenți cu o nouă veste | Antena 1

Veștile neașteptate nu au întârziat să reapară în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Irina Fodor a făcut un anunț despre deznodământul cursei, după ce echipele s-au întregit pe Drumul Aurului

„Dragilor, acum putem să spunem că ce a fost mai greu a trecut. Toată lumea e de acord? Ați fost despărțiți, dar totuși ați jucat, ați făcut rost de niște aur pentru că sunteți în căutarea lui El Dorado, pentru că pe Drumul Aurului există Dorados și pentru că sunteți aventurieri. Iată cum stăm!”, a mărturisit Irina Fodor.

Ce echipă a adunat cele mai multe puncte în semifinala America Express de pe 13 martie 2023

Prezentatoarea TV nu a stat prea multe pe gânduri și s-a decis să spună numărul de puncte pe care echipele le-au adunat de-a lungul cursei din semifinala America Express de pe 13 martie 2023.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au reunit primii, iar pentru asta au 5 sori și mai au 5 sori pentru că chef Cătălin a câștigat un joc, deci au în total 10 puncte.

Citește și: America Express, 8 martie 2023. Melinda, mărturisiri despre originile ei. De ce surpriză a avut parte soția lui Puya

De asemenea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat o probă, motiv pentru care au obținut 5 puncte din partea Irinei Fodor. Aceștia au mai primit 3 puncte pentru că s-au reunit a doua echipă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au adunat 7 sori, în timp ce Jean și Dinu Gavril au obținut 6 puncte.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Concurenții s-au „izbit ca insectele” la proba cu tiroliana. Ce a făcut Melinda: „Frână! Frână!”

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea... America Express, din nou lider de piață. Începe lupta pentru locurile din finală, iar vulturul roșu așteaptă ultima echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x