Antena Căutare

America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat al doilea joc de amuletă din Guatemala. Ce probă savuroasă au primit echipele

Telespectatorii au avut parte de o surpriză plăcută în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, la al doilea joc de amuletă din Guatemala. De asemenea, publicul s-a amuzat copios în urma probei pe care au avut-o de îndeplinit echipele.

Colaj cu Irina Fodor și trei echipe America Express la jocul de amuletă Galerie
Telespectatorii au avut parte de o surpriză plăcută în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023, la al doilea joc de amuletă din Guatemala | Antena 1

Prima imunitate din Guatemala a fost câștigată de Bie și Mikey Adam în ediția 18 din America Express, de pe 13 februarie 2023. Concurentelor nu le-a venit să creadă când au aflat că vor fi răsfățate în timp ce colegii lor se vor „lupta” pentru a se califica la jocul de amuletă.

Echipele au trecut prin misiuni dificile și situații neașteptate până să ajungă la Irina Fodor. Acestea au fost puse să recunoască melodiile pe are localnicii le-au cântat la un instrument tradițional. În plus, numărul pieselor recunoscute va da ordinea în care se pleacă în cursă.

Citește și: Schimbările pe care Bie Adam vrea să le facă după participarea de la America Express: „Aici greșesc”. Ce și-a propus vloggerița

Printre cei care au reușit să îndeplinească probele în timp util și să intre la jocul pentru amuletă se numără Jean și Dinu Gavril, Puya și Melinda, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla.

Hai să vezi întreaga ediție pe AntenaPLAY.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au câștigat al doilea joc de amuletă din Guatemala, difuzat în ediția 18 din America Express de pe 13 februarie 2023

Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle echipa câștigătoare a jocului de amuletă. Mai mult decât atât, publicul s-a amuzat copios pe seama probei pe care concurenții au primit-o.

Așadar, jocul pentru amuletă este un talent show cu improvizație, inspirat de cultura afro-latină Garifunas și jurizat de reprezentanți ai acestei comunități. Momentul a fost unul de-a dreptul savuros pentru toată lumea.

Citește și: America Express, 12 februarie 2023. Melinda a primit o lecție de viață de la un localnic. Lui Puya nu i-a venit să creadă

Cei care au impresionat cel mai mult jurații au fost Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, motiv pentru care au fost desemnați câștigători.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 13 februarie 2023. Cine a câștigat prima imunitate din Guatemala. Nimeni nu se aștepta la asta... America Express, din nou lider de piață. Andreea Bălan și Andreea Antonescu îndură ploaia torențială într-o camionetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x