Antena Căutare

Semifinala America Express, 13 martie 2023. Irina Fodor a dat vestea ce i-a amuțit pe concurenți. Ce s-a întâmplat

În semifinala America Express de pe 13 martie 2023, Irina Fodor a dat o veste ce i-a amuțit pe concurenți. Echipelor nu le-a venit să creadă când au aflat ce trebuie să facă.

Colaj cu echipele în America Express Galerie
În semifinala America Express de pe 13 martie 2023, Irina Fodor a dat o veste ce i-a amuțit pe concurenți | Antena 1

Surpriză de proporții uriașe pentru concurenți în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. După o zi plină de misiuni dificile și momente tensionate, aceștia au primit o veste neașteptată de la Irina Fodor.

Odată cu lăsarea serii, echipele s-au strâns alături de prezentatoarea TV pentru a afla detalii despre noua provocare. Anunțul pe care l-a făcut aceasta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din etapa 9. Ce echipă a obținut marele avantaj

Panica a început să își facă apariția printre perechile de vedete. Nimeni nu se aștepta la o astfel de „mișcare” din partea Irinei Fodor.

Irina Fodor a dat o veste care i-a amuțit pe concurenți în semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Ce trebuie să facă pentru următoarele 24 de ore

În semifinala America Express de pe 13 martie 2023, concurenții au aflat că vor intra separat în competiție pentru următoarele 24 de ore. Unii călătoresc, își găsesc cazare și rezolvă misiuni. Alții participă la jocuri, prestația lor influențând parcursul celor plecați

„Dragii mei, se pot în continuare colecta Dorados pe traseu, dar poziția în clasament la sosirea din această cursă poate determina numărul de Dorados câștigați de voi ca și cuplu. Am zis ca și cuplu pentru că în următoarele 24 de ore nu veți concura ca o pereche. Urmează o cursă cu totul specială, una în care veți lupta pentru echipă. Despărțiți, dar împreună! Unii dintre voi vor călători, evident cu autostopul, vor căuta cazare, vor face misiuni. Ceilalți vor rămâne și vor juca diverse jocuri și concursuri. Acestea vor determina parcursul celorlalți din cursă. Vor avea avantaje și dezavantaje”, a anunțat Irina Fodor.

„S-a făcut noapte și a venit o veste neagră ca furtuna!”, a reacționat Cătălin Scărlătescu la aflarea veștii.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, accidentare dureroasă. Ce a pățit concurenta în timpul unei misiuni

„Stai, derulează! Ce?! Vestea asta pică din cer!”, a spus Cătălin Bordea.

Mai mult decât atât, concurenții au avut de luat o decizie dificilă. Aceștia au fost puși să aleagă un membru al echipei care să plece pe traseu, celălalt rămânând la jocuri.

Cătălin Scărlătescu i-a oferit un sărut pasional Doinei Teodoru, după ce a anunțat că ea vrea să plece în cursă.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

America Express, lider de piață. Urmează momente dramatice pe Drumul aurului. Doina Teodoru: „Am auzit împușcături afară... Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a făcut show total la acordeon. Ce l-a enervat pe Nelu C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x