Antena Căutare

Semifinală America Express, 13 martie 2023. Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb dur de replici. Cine a primit avertisment

Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un schimb neașteptat de replici în semifinala America Express, de pe 13 martie 2023. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure în timpul unei probe, iar Irina Fodor s-a simțit nevoită să dea un avertisment.

Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu, schimb neașteptat de replici la America Express

Antena 1

Tensiunile și adrenalina au fost nelipsite din semifinala America Express de pe 13 martie 2023. Concurenții rămași alături de Irina Fodor au trecut prin probe de foc în timp ce colegii lor de echipă se aflau în cursă.

De data aceasta, Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un schimb neașteptat de replici. Competiția dintre cei doi a fost aprigă de-a lungul misiunilor, motiv pentru care nu au ezitat să își „arunce” înțepături.

Care este motivul pentru care Nelu Cortea și Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici dure în semifinala America Express de pe 13 martie 2023

Dorința concurenților de a ajunge cât mai aproape de Finala reality show-ului este din ce în ce mai mare. Astfel, strategiile nu au întârziat să apară pe traseul de pe Drumul Aurului.

După vestea că trebuie să se separe de coechipier, concurenții au trecut printr-o serie de jocuri dificile care au influențat parcursul colegilor de echipă din cursă.

În timpul unei probe, Nicu Cortea a fost avertizat de Irina Fodor că nu procedează așa cum fac ceilalți. Cătălin Scărlătescu nu s-a putut abține și i-a adresat câteva replici neașteptate concurentului.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă din etapa 9. Ce echipă a obținut marele avantaj

„Cortea, trebuie să ții de mânere!”, i-a spus prezentatoarea TV.

„Păi țin! Aici sunt. N-am cum să mut acum!”, a răspuns Nelu Cortea.

„Păi vezi că el nu ține de mânere! Băi, Cortea, lasă! Lasă jos! (...) Cortea a început ca Bălanca. De ce furi?”, a fost replica lui Cătălin Scărlătescu.

Irina Fodor a avut un avertisment și pentru iubitul Doinei Teodoru: „Nu profita de discuție, Cătă! Nu strânge coatele!”

„Ofticos ești Scărlă! Eu n-am văzut partea asta a lui Scărlătescu! Îl înțeleg pe Bontea”, a spus Nelu Cortea.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Citește și: Semifinala America Express, 12 martie 2023. Andreea Bălan, accidentare dureroasă. Ce a pățit concurenta în timpul unei misiuni

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Marea Finală a celui mai dur reality show din România va avea loc pe 26 martie 2023.

Semifinală America Express, 13 martie 2023. Doina Teodoru a trecut prin momente de panică: „Avea un cuțit!”. Ce a făcut ... Semifinala America Express, 13 martie 2023. Cum a reacționat Nelu Cortea când l-a revăzut pe Cătălin Bordea...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x