Antena Căutare

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Alexia și Aris Eram, momente de panică în cursă. Ce l-a enervat pe Romică Țociu

Miza pusă în joc de Irina Fodor în semifinala America Express, sezonul 6 a pus echipele într-o serie de situații la limită. În Argentina, autostopul este o provocare uriașă și aceta este doar începutul.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. | Antena 1

Autostopul s-a transformat într-un adevărat coșmar și pentru Alexia și Aris Eram. Dacă până acum se opreau tot mai multe mașini, se pare că argentinienii sunt destul de sceptici, iar acest detaliu contează foarte mult în economia jocului. Orice secundă în plus sau în minus contează în semifinala America Express, sezonul 6 și miza concursului scoate la suprafață tensiuni greu de imaginat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Care este motivul pentru care Iulia Albu nu are o relație bună cu părinții ei. Nu i-au fost alături nici la nunta cu fostul soț

„Ne-a dat țeapă?” Aris și Alexia, momente de panică în semifinala America Express sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie. Ce a făcut un localnic

În goana după mașini, Alexia și Aris au trecut prin momente de panică. După ce un localnic le-a promis că îi ia la autostop spre următoarea destinație, șoferul lor era de negăsit.

„Unde a mers? Își bate joc sau trebuie să îl așteptăm? Nu părea genul să ne lase baltă. Părea că vine”, a spus tânăra îngrijorată.

Frații au început să ia fiecare magazin la rând în căutarea bărbatului care le-a spus că merge să facă niște cumpărăturile, însă aceasta „dispăruse”. Mai mult decât atât, în urma lor au apărut Giulia și Vlad Huidu.

Deși s-au întors în locul în care vorbiseră cu șoferul, cei doi au realizat că acesta le-a dat țeapă și s-a făcut nevăzut. Cu toate acestea, nu a mai durat mult până cel care le-a promis că vine în cinci minute a apărut cu mașina.

„Am crezut că nu mai veneați după noi”, a spus Aris.

„Ai țipat la ea nițel!” Romică a cedat și și-a ieșit din fire în semifinala America Express sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie. De ce a țipat la o judecătoare

Presiunea probelor din semifinala America Express sezonul 6 și-a spus cuvântul și asupra lui Romică Țociu. Exasperat de judecătoarea de la centrul de copii, actoru a cedat și și-a ieșit din fire.

La finalul misiunii, cele 4 echipe au avut de realizat o fotografie în care să apară copiii și să surprindă 10 mingii în aer. Pentru că nu au reușit din prima, Romică și Cătălin au fost nevoiți să repete poza, iar acest lucru l-a scos din minți pe concurent.

„De ce?! De ce ne-ai pus să le dăm?!”, a strigat Romică Țociu la judecătoare în semifinala America Express sezonul 6 ediția 37 din 17 decembrie.

„Ai țipat la ea nițel!”, i-a spus ulterior Cătălin.

„Să-și revină!”, a explicat Romică, înainte de a lua problema în propriile mâini. El a făcut poza și au primit plicul cu următoarea misiune.

Citește și: America Express, 13 decembrie 2023. Romică Țociu a cedat și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce au surprins camerele de filmat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Ce au pățit Laura Giurcanu și Sânziana Negru la autostop: „Pierdem avansu... Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Cine s-a calificat la jocul de amuletă. Două echipe luptă pentru un bonus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x