Antena Căutare

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. În ce condiții au dormit echipele. Ce au găsit Giulia și Vlad Huidu la cazare

Cele patru echipe rămase pe Drumul Soarelui s-au lovit de refuz după refuz în căutare de cazare în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Ce a urmat după ce au găsit un acoperiș deasupra capului.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
În ce condiții au dormit echipele. | Antena 1

La fel ca în cazul autostopului, concurenții au întâmpinat probleme și în găsirea unui loc de dormit peste noapte. Echipele au abordat fiecare om pe care l-au întâlnit pentru a-și găsi cazare, însă trecătorii nici nu voiau să se uite la ei.

„Nu stăteau la vorbă cu noi. Nici nu se opreau măcar să le spunem ce avem de spus. Se uitau dubios la noi”, au mărturisit Giulia și Vlad Huidu în timp ce căutau cazare în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

În timp ce unii au primit refuzuri pe bandă rulantă, Sânziana și Laura au avut parte și de o propunere neașteptată.

„Ce opțiune e asta? Ok, înțeleg că nu poți să mă ajuți dar cum să mă trimiți să dorm pe stradă?”, au spus uimite cele două.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor. Anunțul neprevăzut făcut la careu

În ce condiții au ajuns să doarmă echipele în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat la cazare

Cu toate acestea, primele care au găsit un loc de dormit au fost chiar ele. Un bărbat s-a oferit să le primescă în casa lui, însă Laura a fost nevoită să doarmă pe jos, pe o saltea. În acelați timp Alexia și Aris au apelat la o altă strategie. Ei au expus problema unui grup mai mare de persoane, în speranța că cineva le va oferi și lor o cazare.

Și chiar așa s-a întâmplat, însă condițiile i-au surprins. Frații Eram au fost ajutați de un grup de studenți care i-au găzduit într-un birou dintr-un sediu al unui partid politic în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 39 din 19 decembrie 2023.

Nici Giuliei și lui Vlad Huidu nu le-a venit să creadă ce au găsit în casa „umilă” a undei doamne. „Am simțit că am intrat într-o casă în care femeia are toată viața ei”, a spus artista când a văzut toate lucrurile „înghesuite” în locuița cu aer nostalgic.

„În cameră era un miros de pipi de pisică cu mucegai. Am amețit de la miros, dar să zicem mulțumesc că avem pernă pe care să punem capul”, a spus Giulia.

De asemenea, lui Romică Țociu nu i-a venit să creadă când un burlac l-au primit pe el și fiul său în propria casă. Extrem de fericit, concurentul l-a luat în brațe pe cei care i-a ajutat.

Citește și: Semifinala America Express, 17 decembrie 2023. Ce au pățit Laura Giurcanu și Sânziana Negru la autostop: „Pierdem avansul!”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 19 decembrie 2023. Sânziana Negru a refulat în fața pupitrului: „Nu mai pot!”. Ce s-a întâmp... America Express, lider de audiență. Diseară, Irina Fodor dă biletul de aur primei echipe finaliste a acestui sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x