Antena Căutare

Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor. Anunțul neprevăzut făcut la careu

Care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor. Anunțul neprevăzut făcut la careu: „S-au mai câștigat niște sfințișori”. Cine a primit cele mai valoroase cartonașe. Află ce s-a întâmplat în etapa semifinala, la America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, în ediția 38 din 18 decembrie 2023.

colaj foto irina fodor si semifinalistii america express sezonul 6 la careu Galerie
Irina Fodor a anunțat care este prima echipă reunită în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 38 din 18 decembrie 2023. Cine a primit cele mai valoroase cartonașe, extrem de valoroase în penultima etapă de pe Drumul Soarelui. | Antena 1

După o etapă în care au stat departe, luptând pe fronturi separate, iată că a sosit momentul dulcii reîntâlniri. Cât de bine le-a prins, cu ce s-au ales, cum își vor aminti această experiență, rămâne de trecut în albumul aventurii. Ceea ce este primordial acum, este câți „sfințișori” s-au strâns la buget și câte puncte?

Irina Fodor are un bilet de aur către etapa finală care așteaptă să fie revendicat de cea mai tenace echipă. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Care a fost prima echipă reunită la Irina Fodor, în semifinala America Express. Anunțul neprevăzut făcut la careu. Află ce s-a întâmplat în ediția din 18 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Irina Fodor și concurenții rămași alături de ea își așteaptă perechile la careu. O parte dintre concurenții plecați în misiune au găsit mașini la autostop, o parte dintre ei încă fac probele, însă pentru cei în căutarea unei mașini, este destul de greu pentru că drumul e lung până unde au de ajuns.

Argentina este o țară de dimensiuni impresionante numai privind-o pe harta continentului latin. Distanțele între orașe sunt mari, iar în zi de sărbătoare, autostopul pentru cei din cursă a fost cu adevărat o încercare. A fost necesar să-și dozeze răbdarea, să schimbe mașini, să urce și să coboare ori de câte ori a fost nevoie, gândindu-se înainte de toate la scopul principal, să ajungă în orașul Rafaela, acolo unde Irina îi așteaptă cu partenerii lor. Cel mai în urmă este Cătălin, care încă împarte torturi aniversare în piața din Sunchales.

Aris Eram a ajuns primul la careu formând din nou echipa cu Aris Eram.

Suntem pe ultima sută de metri până la momentul când cei din cursă își vor reîntâlni partenerii. Emoțiile cresc cu fiecare clipă pentru Laura Giurcanu și Giula Anghelescu, din nefericire Cătălin este încă prea departe de momentul în care se va revedea cu Romică Țociu.

A doua echipă reunită a fost formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. A treia echipă reunită a fost Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, iar pe ultimul loc a ajuns Cătălin Țociu, la tatăl său, Romică Țociu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au câștigat amuleta în etapa semifinală America Express

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 21 din 19 noiembrie 2023.

Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Ce meserie are Cătălin Țociu. La ce strategie a apelat la proba cu tortur... America Express, lider de audiență. Ultima parte a luptei pentru biletul de aur aduce condiții extreme: „Nu mai puteam r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x