Daniel Manea i-a dat gata pe chefi cu un desert al copilăriei, dar reinventat într-un mod de neînchipuit! „Ăsta e un Jedi suprem"
În debutul celei de-a cincea ediții din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Daniel Manea a venit să-i dea gata pe chefi cu o reţetă a copilăriei - cremă de zahăr ars, dar reinventată.
Publicat: Luni, 12 Noiembrie 2018, 20:13 | Actualizat: Marti, 16 Martie 2021, 22:26În debutul celei de-a cincea ediții din noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, Daniel Manea a venit să-i dea gata pe chefi cu o reţetă a copilăriei - cremă de zahăr ars, dar reinventată.
„Le voi pune niște căpșuni umplute cu lichior. Când gustă din preparat, chefii ar trebui să se gândească la copilărie. Voi da o tentă mai serioasă cu acest lichior”, a spus el.
Însă, cei trei chefi nu i-au identificat preparatul imediat. Sorin Bontea a avut și o nemulțumire. „Căpșuna este congelată”, a spus el.
Mai exact, Daniel Manea a pergătit cremă de zahăr ars în cupă de ciocolată albă.
„Ăsta e un Jedi suprem”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Este regele improvizației. E nebun. Foarte ingenios!”, a spus și Florin Dumitrescu.
Daniel Manea este, de trei ani, director de vânzări la o cramă care produce vinuri în România.
De altfel, el i-a amuzat pe chefi cu povestea lui de viață, explicându-le cum a ajuns să aibă acest loc de muncă. Toate detaliile despre povestea lui și ce părere au avut chefii despre preparatul concurentului sunt disponibile în clipul de mai jos din emisiunea „Chefi la cuțite”.