Rețeta de supă Ramen - cea mai hrănitoare și consistentă supă din lume.
Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant, ne prezintă cum se pregătește o supă tradițională japoneză.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 12 Noiembrie 2019, 11:41 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:57Este o supă tradițională japoneză și este considerată cea mai hrănitoare și consistentă supă din lume datorită multitudinii ingredientelor ce o compun.
Ce ne trebuie pentru supa tradițională japoneză Ramen:
- stock de pui sau de porc
- sos din soia cu mirin și sache, dar și alte condimente cu specific japonez
- paste
- ouă fierte moi
- porumb dulce
- broccoli
- ceapă verde
Cum se prepară Rețeta de supă Ramen.
Se prepară mai întâi un stock de pui, sau de porc cu legume și ghimbir, care se fierbe, de regulă, aproximativ 6 ore la foc încet.
Stockul se strecoară și în supa rămasă se adaugă un sos concentrat din soia cu minrin și alte ingrediente cu specific japonez. Apoi se adaugă pastele și se lasă să fiarbă până acestea se hidratează.
Între timp se blanșează broccoli, se fierb ouăle, moi și se toacă ceapa verde, rondele.
Aceste ingrediente se adaugă în supă în timpul servirii.
Foarte gustoasă și foarte sățioasă o astfel de supă, altceva nu-ți mai trebue la masă!