Rețeta Zilei: Gâscă veselă, un preparat nemțesc
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine pulpe de gâscă, varză roșie, mere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Gâscă veselă".
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 12 Noiembrie 2019, 10:15 | Actualizat: Miercuri, 17 Martie 2021, 16:58- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Iată ce ingrediente ne trebuiesc pentru rețeta Gâscă veselă:
- pulpe de gâscă
- sare
- varză roșie
- mere
- piure de castane
- spaetzle
- sare și piper
Rețeta Gâscă veselă - Mod de preparare
Pulpele de gâscă, condimentate doar cu sare, se așază într-un vas termorezistent și se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu, la foc mediu, doar până se rumenesc frumos.
Varza se prepară în grăsimea de la gâscă împreună cu mere tăiate cubulețe. Se asezonează cu sare și piper. Spaetzlele se fierb în apă cu sare, apoi se scurg și se amestecă cu piure de castane.