Antena Căutare

Sushi din castravete cu somon afumat. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 19 iulie 2022

În ediția din 19 iulie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit, ca de obicei, mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de gustare simplă și rapidă: Sushi din castravete cu somon afumat.

Porții de sushi din castravete cu somon afumat pe un platou negru Galerie
Pentru reușita rulourilor de sushi, castravetele se va felia cât mai subțire, longitudinal | Rețeta lui chef Radu Darie

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce gustări simple și rapide să mai pregătiți pentru cei dragi, chef Radu Darie, bucătarul matinalului Super Neatza, vă oferă o multitudine de idei, una mai interesantă decât alta. Una dintre aceste idei a fost o rețetă de sushi din castravete cu somon afumat, pe care a pregătit-o în ediția din 19 iulie 2022 a matinalului.

Citește și: Fingers de șalău în crustă de cocos. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 18 iulie 2022

Este o rețetă simplă și rapidă care nu necesită mai mult de 10 minute de preparare. Tot ce trebuir să faceți este să aveți îndemânare în a felia cât mai subțire castravetele și somonul. Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a pregăti și voi așa gustare delicioasă și fresh.

Sushi din castravete cu somon afumat - Ingrediente

  • 1 castravete fabio
  • 1 buc somon afumat
  • 1 cutie cu cremă de brânză
  • fistic mărunțit

Citește și: Rulouri aperitiv cu somon afumat și cremă de brânză

Rețetă de sushi din castravete cu somon afumat - Mod de preparare

Înainte de a vă apuca de feliat castravetele și somonul afumat, pregătiți o folie de prospețime și un cuțit cu lama lată și subțire. Asta dacă nu dețineți un robot care să aibă și funcție de feliere.

Tăiați capetele castravetelui, apoi feliați-l longitudinal cât mai subțire. Feliați subțire și bucata de somon afumat, după ce ați îndepărtat toate oasele și pielea.

Citește și: Foietaj cu brânză de oaie, ardei copți și roșii aromatizate. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 18 iulie 2022

Așezați feliile de castravete pe lungime, pe folia de prospețime, una lângă alta și ușor petrecute, pentru a nu se desface în timpul rulării. Ungeți toată suprafața aranjamentului din felii de castravete cu cremă de brânză. Puteți opta pentru crema de brânză preferată: simplă, cu smântână, cu verdeață, cu condimente, etc.

Mărunțiți fisticul, dar nu foarte fin și presărați-l peste crema de brânză. Dacă nu este copt și sărat, rum eniți-l ușor l tigaie. Așezați feliile de somon afumat și rulați strâns, ajutându-vă de folia de prospețime. Înfășurați bine ruloul format în folie și mai adăugați una pentru a fi cât mai strâns. Puneți ruloul de sushi din castravete cu somon afumat la frigider pentru 40-50 de minute, pentru a se așeza bine straturile și a se putea porționa frumos.

Citește și: Supă tarator. Cea mai delicioasă supă rece de castraveți

Porționați-l, mai decorați porțiile cu cremă de brânză, cu fistiuc și ceva verdeață proaspătă și savurațile ca gustare, sau ca aperitiv la orice masă din zi.

Este delicios un astfel de sushi, este fresh și foarte hrănitor.

Citește și: Rulouri din vrăbioară de vită cu jambon și omletă pe pat de cartofi. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 12 iulie 2022

Pentru a nu pierde detalii interesante și sfaturi utile de la chef Radu Darie, despre modul de preparare al rețetei de sushi din castravete cu somon afumat, dar și pentru a descoperi ce rețete delicioase a mai preparat chef Radu Darie în cadrul matinalului Super Neatza în ediția din 19 iulie 2022, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitei emisiuni.

Fingers de șalău în crustă de cocos. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 18 iulie 2022... Cum influențează luna nașterii rolul nostru în familie. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x