Colăcei și aripioare de grăsime? Cu DIETA RUSEASCĂ vor fi o amintire! Vrei să îți strâmtezi rochia de la Revelion cu două măsuri în timp record?
Da, toate Evele ne confruntăm cu kilograme în plus și multă neîncredere după sărbători. Însă, nu dispera, kilogramele în plus chiar pot deveni o amintire dacă vei ține o dietă-minune care chiar îți garantează rezultatele!
Publicat: Vineri, 05 Ianuarie 2018, 19:00 | Actualizat: Marti, 15 Iunie 2021, 16:19- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Da, toate Evele ne confruntăm cu kilograme în plus și multă neîncredere după sărbători. Însă, nu dispera, kilogramele în plus chiar pot deveni o amintire dacă vei ține o dietă-minune care chiar îți garantează rezultatele!
Luni
Mic dejun: 100 g pește fiert, 150 g salată de varză, mazăre verde, morcovi fierți, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 150 g carne fiartă, 100 de grame de brânză de vaci, 2 mere.
Prânz: supă de legume, 150 g salată de varză și morcovi, 1 ceașcă de compot de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, o ceașcă de ceai fără zahăr.
Marți
Mic dejun: 200 g salată de varză tocată, mazăre verde și ceapă, asezonată cu ulei vegetal, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 1 cană iaurt.
Prânz: 100 g pește fiert, un pahar de suc de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, 1 portocală.
Miercuri
Mic dejun: 1 ou fiert moale ou, 1 felie pâine prăjită, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
Prânz: 150 g carne de pui slabă fiartă, 2 mere, 1 portocală.
Cină: salată condimentată cu ulei vegetal, 1 cană suc de mere.
Joi
Mic dejun: 1 ceașcă iaurt, 1 biscuit.
Gustare: salată de legume crude, asezonată cu ulei vegetal.
Prânz: 100 g carne fiartă, 150 de grame de salată de varză acră și ceapă verde.
Cină: un bol de supă de legume, 100 g morcovi rași proaspeți, cu un pic de maioneză.
Vineri
Mic dejun: 3 linguri brânză de vaci, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
Prânz: 1 mezel dietetic, 150 g varză proaspătă cu suc de lămâie, 1 pahar suc de portocale.
Cină: 150 g peste slab fript, 100 g coacăze negre, un pahar de apă minerală.
Sâmbătă
Mic dejun: 100 de grame de carne fiartă, 100 de grame de varză acră.
Gustare: 100 g brânză de vaci fără grăsimi.
Prânz: un bol de legume sau supă de ciuperci, o bucată mică de pâine neagră.
Cină: 1 bucată de carne de porc la grătar, 100 de grame de sfeclă fiartă, o ceașcă de ceai fără zahăr.
Duminică
Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovăz cu 1 lingură miere.
Gustare: 150 g de salată de fructe după cum se dorește.
Prânz: 100 g peste fiert, 150 g salată de legume crude asezonată cu ulei vegetal.
Cină: 100 de grame de carne de pui fiartă, 2 cartofi fierți, 1 măr, 1 cană suc de mere.