Antena

Mireasa 2021, sezon 3. Marian către tatăl său: ”Hai să-ți zic un secret: Cred că mă însor”

Tatăl lui Marian l-a vizitat pe tânăr și a cunoscut-o pe Andreea. Emoția întâlnirii a fost palpabilă.

Publicat: Miercuri, 26 Mai 2021, 15:30 | Actualizat: Miercuri, 26 Mai 2021, 15:46
Galerie de imagini
Tatăl lui Marian l-a vizitat pe tânăr și a cunoscut-o pe Andreea. Emoția întâlnirii a fost palpabilă
Antena 1

Marian își dorea mult să primească vizita părinților așa că tatăl său i-a făcut pe plac și a venit la București pentru a-și încuraja fiul.

Concurentul a fost încântat să-l revadă, mai ales că era dezamăgit de faptul că la el nu a venit nimeni. ”Mă simt de parcă sunt la spital și nu mă vizitează nimei”, i-a mărturisit el Andreei.

Andreea și-a cunoscut viitorul socru

Marian l-a tras de limbă pe tatăl său, de la care a vrut să știe ce părere are despre aleasa lui. Acesta i-a făcut pe plac și i-a răspuns că o îndrăgește pe Andreea.

Tânărul a insistat că o place mult pe șatenă: ”Să-ți spun un secret: Cred că mă însor”. Domnul Pavel a susținut că este și timpul: ”Ai 26 de ani”.

La scurt timp, Andreea a ieșit pe terasă. Vizibil emoționată, concurenta nu a știut cum să reacționeze când l-a zărit pe tatăl iubitului ei. Fâstâcindu-se, fata s-a apropiat de Marian, care s-a ridicat să facă prezentările.

Mai multe detalii în materialul video atașat.

Marian și-a cunoscut viitoarea soacră

În urmă cu doar câteva ore, Marian și iubita sa de la Mireasa au primit vizita mamei Andreei, care a fost posibilă datorită ”porților deschise”.

Prima care a întâlnit-o pe mama sa a fost Andreea. Cele două au vorbit, iar femeia i-a transmis că este mândră de ea și că formează un cuplu foarte frumos cu Marian.

Ea i-a povestit ce spun persoanele dragi și anume că tinerii seamănă foarte bine, semn că sunt meniți să fie împreună.

Recomandari A1

După ce Andreea a conversat cu mama sa, a venit rândul lui Marian să vorbească cu viitoarea soacră. Cea mai importantă femeie din viața Andreei avea emoții înainte de marea întâlnire, dar s-a relaxat la câteva minute după ce l-a văzut pe băiat.

Ea l-a asigurat că-l place și i-a zis că este pregătită să-i dea mâna Andreei. La final, Marian nu a lăsat-o pe viitoarea soacră să plece cu mâna goală. Tânărul a luat o prăjitură de pe masă și i-a oferit-o.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2021 mireasa sezon 3 concurenti mireasa marian mireasa andreea mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 vor deveni părinți. Cum au dat vestea: „Pot spune că...
Mireasa sezonul 3. Cum a reacționat Blaze la aflarea veștii că Izabela este însărcinată. Tânărul a...
Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana au plecat în vacanță. Cum s-au fotografiat în aeroport și...
Mireasa sezon 6, 21 octombrie 2022. Schimb de replici dure între Miruna și doamna Adriana în live. Cum a...
Video recomandate
Video
Citește și
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Mai multe