Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Cum a reacționat Blaze la aflarea veștii că Izabela este însărcinată. Tânărul a crezut că totul e o farsă

Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, a publicat pe Instagram videoclipul cu reacția partenerului său la aflarea veștii că o să devină tătic. Blaze a crezut că totul este o glumă. Hai să vezi cum a fost anunțat tânărul.

Colaj cu Blaze și Izabela la Mireasa Galerie
Izabela, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa, a publicat pe Instagram videoclipul cu reacția partenerului său la aflarea veștii că o să devină tătic | Antena 1

Izabela și Blaze, foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De curând, cei doi au anunțat pe rețelele sociale că urmează să devină părinți, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

„Știu că nu am mai postat de mult nimic împreună și voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nici o relație nu e perfectă și nici nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele, zvonurile din social media... Vrem să vă anunțăm că de anul următor vom fi trei pentru că suntem însărcinați”, a anunțat fosta concurentă a show-ului matrimonial vizibil emoționată și entuziasmată.

Cum a reacționat Blaze la aflarea veștii că Izabela este însărcinată

De curând, fosta concurentă a sezonului 3 Mireasa a publicat pe contul de Instagram videoclipul cu reacția partenerului său la vestea că o să fie tată. Inițial, Blaze a crezut că Izabela îi pregătește o farsă atunci când i-a fost adusă limonada la masa restaurantului într-un biberon.

„Nevastă, ce asta? Ce filmezi tu? Asta am luat? Asta e limonada? E o farsă”, a întrebat-o Blaze nedumerit.

„Pe ăsta o să-l umpli tu cu lapte”, i-a răspuns tânăra cu emoție în glas.

„E pentru tine!”, a fost replica lui Blaze în timp ce încerca să-i ia paharul de suc partenerei sale.

„Nu, e pentru tine”, a fost răspunsul Izabelei.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum se înțelege acum Izabela cu părinții lui Blaze. Ce planuri au ce doi de viitor: „O să mergem”

„Ai făcut o farsă și te-am prins”, a continuat fostul concurent al sezonului 3 Mireasa.

„Nu, e al tău. Nu ai zis că abia aștepți să faci copii. Trebuie să te pregătești. Asta e reacția ta? Nimic, nicio reacție?”, a mai spus tânăra.

Blaze și-a dat seama că nu este o glumă și că o să devină tată atunci când Izabela i-a arătat testul pozitiv de sarcină. Fostului concurent Mireasa nu i-a venit să creadă, motiv pentru care reacția sa a fost de-a dreptul savuroasă.

„Așa se întâmplă dacă ne facem farse mereu 😂🤭🥛+🍫=🧋❤️”, a scris tânăra la descrierea postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmulețul a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor de pe Instagram. Aceștia au ținut neapărat să-i felicite pe foștii concurenți din sezonul 3 Mireasa pentru frumoasa poveste de dragoste și familia minunată pe care o formează.

„Mămica și tăticul”, a fost mesajul lui Blaze de la postarea Izabelei.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela arată spectaculos în costum de baie. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare

„Sarcină ușoară! Felicitări”, „Felicitări, să vă bucurați de minunea care vine pe lume ❤️❤️. Mă bucur pentru voi”, „Să fie într-un ceas bun și sarcină ușoară! O sa fie un bebe frumos, ca părinții de altfel!” sau „Fiți binecuvântați și fericiți...să vă aducă multe bucurii nespuse bebelușul vostru 🤗”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online care și-au dorit să transmită cuvinte frumoase și felicitări.

Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Gabriela s-a simțit ”atacată energetic” de doamna Flori. Mama lui Valentin a plâns... Mireasa sezon 6, 5 decembrie 2022. Inga nu mai vrea o relație cu Andrei: ”Nu las nicio portiță”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x