Super Neatza, 22 decembrie 2021. Cătălin Rizea gătește piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.
Publicat: Miercuri, 22 Decembrie 2021, 15:44 | Actualizat: Duminica, 02 Ianuarie 2022, 22:13Învitat în bucătăria platoului de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția din 22 decembrie 2021, Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie, dar și patru tipuri de salată aperitiv, una mai delicioasă deât alta.
Pentru aceste rețete ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, cartofi albi și cartofi violeți, dar și multe alte ingredoiente pline e savoare și arome.
Pe aceeași temăPentru a descoperi modul de preparare al rețetelor preparate de Cătălin Rizea, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal.