Antena

Tendințe în domeniul materialelor de construcții și bricolaj. Ce a aflat echipa Super Neatza din noul magazin Leroy Merlin

Cel mai nou magazin Leroy Merlin s-a deschis la Pitești, iar echipa de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a mers acolo pentru a afla mai multe detalii despre tendinețele din domeniul materialelor de construcții și bricolaj.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 03 Octombrie 2024, 12:03 | Actualizat: Joi, 03 Octombrie 2024, 19:09
Galerie de imagini
Cel mai nou magazin Leroy Merlin s-a deschis la Pitești
Antena 1

Încălzirea în pardoseală, tavanul fals, iluminatul cu led inteligent și decorațiunile statement se numără printre preferatele piteștenilor. Cătălin Lene, reprezentantul magazinului Leroy Merlin Pitești, a explicat că în tendințe sunt elementele naturale împletite cu tehnologia.

„Pe val sunt elementele naturale combinate cu tehnologia. De exemplu, se folosesc blaturi din lemn masiv, riflaje și foartă multă tehnologie: iluminat cu led, iluminat smart, pompe de căldură care ajută la economisirea energiei. În magazinul nostru de bricolaj se regăsesc la prețuri mici zi de zi”, a spus reprezentantul magazinului Leroy Merlin Pitești.

Argeșenii au mers încă de la primele ore ale dimineții la deschiderea celui mai nou magazin Leroy Merlin, care a venit cu multe avantaje pentru clienți.

Leroy Merlin este mai aproape de români prin deschiderea magazinului cu numărul 22

„Leroy Merlin este mai aproape de români prin deschiderea magazinului cu numărul 22, cel din Pitești. Argeșenii au de acum de unde să-și ia tot ce le trebuie pentru casă: de la materiale de construcții, unelte, până la decorațiuni și grădinărit. Și totul la prețuri mici în fiecare zi. Noul magazin include o zonă dedicată expunerii, pentru a inspira clienții în proiectele lor de renovare și amenajare. Printre serviciile disponibile se numără: servicii de livrare, inclusiv rezervă și ridică, comandă telefonică, livrare la domiciliu și livrare la easy box, servicii de montaj, mixare vopsea persoalizată și consultanță specializată, plus un configurator 3D pentru bucătării”, a explicat Răzvan Simion la Super Neatza.

Whatsapp LinkedIn
bricolaj constructii super neatza
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cât costă kilogramul de varză în pieţe. Gospodinele s-au apucat deja să o pună la murat
Citește și
Vânzările la articolele de bricolaj s-au triplat în izolare
Lecţia de bricolaj. Cum putem transforma un birou vechi într-o noptieră nouă
Decorațiuni de Paște făcute acasă
Lecția de bricolaj. Cum recondiţionăm recipientele din sticlă
Video recomandate
Video
Citește și