Ultimul concurent din competiția Neața la cuțite, Răzvan Simion a surprins cu Rețeta de mic dejun - Ouă Benedict
Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Răzvan Simion prepară un mic dejun care conține: paine, oua, nucusoara, bacon.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 11:29 | Actualizat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 15:15Ca un bun cunăscător în ale gastronomiei, Răzvan Simion, pe lângă prezentarea rețetei sale de mic dejun, a prezentat și povestea rețetei, cum a apărut și cine a inventat-o.
El a ales să prepare această Rețetă de Ouă benedict pentru a-și lua revanșa față de eșecul din weekend când a testat prima dată, acasă, aceste ouă benedict, iar din cauza unui bun prieten, rețeta nu i-a reușit, în totalitate.
Foarte multe a povestit Răzvan despre rețetă în sine, încât Dani s-a plictisit.
”Gătim?” întreabă Dani plictisit. ”Păi nu, povestea este totul, după care ne apucăm de gătit” , i-a răspuns satisfăcut, Răzvan.
”După ce vedem observator update cu informații proaspete, vă spun cum s-a inventat slănina de porc.” - replica lui Dani Otil la povestea lui Răzvan despre ouăle benedict.
Savurați momentele amuzante ale prestației lui Răzvan din cadrul competiției Neața la cuțite, urmărind materialul video de mai jos!
Pozele cu preparatele finale din concurs se votează pe Pagina de facebook Neatza cu Răzvan și Dani.