Antena

Cerințele absurde pe care le-a avut o mireasă pentru invitații ei. Ce le-a putut cere înainte de marele eveniment

Ziua nunții reprezintă un moment extrem de important în viața mirilor, iar aceștia își doresc, așa cum e de așteptat, ca evenimentul să iasă perfect. O tânără din Peterborough a luat însă mult prea în serios această dorință de „perfecțiune”, astfel că a ajuns să fie denumită „cea mai strictă mireasă”. Iată setul neobișnuit de reguli impus invitaților!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 19 Ianuarie 2023, 17:18 | Actualizat: Vineri, 20 Ianuarie 2023, 01:48
Jennifer Wilkinson și-a dorit o nuntă „perfectă”, astfel că și-a „chinuit” invitații cu un set strict de reguli. Iată cerințele neobișnuite ale miresei!
Pixabay

Jennifer Wilkinson, în vârstă de 30 de ani, le-a impus invitaților săi o serie de reguli riguroase, iar povestea ei a devenit virală. Unii internauți s-au amuzat pe seama situației, în timp ce alții au catalogat-o ca fiind „absurdă”. Iată ce le-a putut cere mireasa oaspeților săi!

Pe aceeași temă

Setul de reguli pe care o mireasă l-a impus pentru invitații ei. Ce le-a putut cere în ziua nunții

Tânăra a dezvăluit că ceremonia de cununie dintre ea și partenerul ei a fost un dezastru, astfel că s-a asigurat că nunta va fi exact așa cum își dorește. „Au fost câteva certuri cu prietenii și neînțelegeri în familie. Când toți au ajuns la biserică, s-au speriat puțin...”, a recunoscut mireasa, însă aceasta susține că e mândră de deciziiile ei. Iată setul neobișnuit de „reguli” care i-a luat prin surprindere și pe apropiații tinerei:

1. Pentru început, Jennifer și-a dorit nu una, ci trei petreceri înainte de marele eveniment, la care să participe doar prietenele sale fete: un fel de petercerea burlăcițelor. Una dintre ele a avut loc în Ibiza și a costat o avere.

„Poate suna extrem, dar mi-am dorit o vacanță cu fetele, un eveniment ceva mai formal și unul care să fie ceva mai axat pe familie”, a explicat ea, iar invitații au fost nevoiți să se conformeze.

2. Cu o zi înainte de nunta ei, Jennifer a refuzat să ajute cu organizarea, însărcinându-le pe domnișoarele ei de onoare să facă toată treaba: de la aranjarea meselor și a decorațiunilor până la servirea ei cu șampanie. „Și eu am făcut acest lucru atunci când am fost domnișpară de onoare. Pentru a avea o zi perfectă, m-am așteptat la același lucru”, a motivat ea.

3. Regula de trei băuturi. Domnișoarele de onoare nu au avut voie să bea mai mult de trei pahare pe tot parcursul petrecerii, având în vedere că se aflau „la datorie” în marea zi.

4. Regula cu privire la vestimentație. Cavalerii de onoare au fost și ei supuși unor reguli la fel de stricte, aceștia fiind nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro. „Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit mireasa, pentru The Sun.

De asemenea, Jennifer a controlat și ținutele celorlalți invitați. „Oaspeților li sa interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”. Această situație s-a terminat însă cu o reală ceartă, după ce mireasa i-a spus unei prietene că rochia ei este mult prea vulgară și îi interzice să o poarte. „Ea a fost șocată și mi-a spus că altfel nu vine, așteptându-mă să o las să vină cum vrea. Dar nu am făcut-o, iar acum nu mai vorbim”, a explicat „cea mai strictă mireasă.”

5: Regula „fără copii la nuntă”. Jennifer a refuzat să facă orice compromis atunci când a venit vorba ca părinții să vină însoțiți de copiilor lor la marele eveniment. Chiar și nou-născuții au fost „interziși”, iar mireasa le-a impus invitaților să vină fără cei mici. Cei ce nu s-au conformat au fost tăiați de pe listă. „Copiii plâng mereu în biserică exact în cele mai importante momente, iar asta strică totul”, a spus ea.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

6. Regula „nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”. Iată că nici adulții nu au scăpat de „furia” miresei, care a explicat că și-a rugat invitații să nu vină cu persoane în plus decât dacă aceștia sunt partenerii lor de viață. Cuplul a invitat 70 de persoane la evenimentul din timpul zilei, și alte 60 la petrecerea organizată seara.

„Vin dintr-o familie mare, dar am tătai jumătate din invitați. Nu sunt de acord să plătesc pentru rude pe care le văd doar o dată pe an și pentru iubiții lor. Chestia asta a provocat certuri în familie. Le-am sugerat că dacă nu pot ajunge, ar putea să îmi trimită un cadou de nuntă”, a adăugat ea.

7. Regula „fără telefoane mobile și rețele de socializare”. Oaspeților li s-a interzis, de asemenea, să-și folosească telefoanele în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze fotografii pe rețelele de socializare timp de 24 de ore. Jennifer și-a dorit ca primele imagini publicate să fie profi, din partea fotografului ei, și alese chiar de ea. Totodată, oaspeților li s-a interzis să publice imagini în care ea considera că nu arată bine.

Cum s-a desfășurat marele eveniment și cu ce impresie au rămas invitații

Cei care s-au conformat și au onorat invitația la nuntă au fost răsplătiți însă cu bunătăți și răsfățați cu surprize delicioase, printre care și fântâni de ciocolată, un perete întreg de gogoși sau un bufet elegant pentru petrecerea de seară. Invitații s-au putut bucura și de cabine foto profesioniste, dar și de un grătar în aer liber după-amiaza.

Nici mirele nu a scăpat de furia miresei lui, având în vedere că acesta ar fi băut cam mult cu o seară înainte, la petrecerea burlacilor. După toate regulile și împunsăturile, Jennifer insistă însă că prietenii ei au fost impresionați de cum a arătat evenimentul, astfel că acum aceștia îi cer să îi ajute cu planificarea nunții. „E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a mai spus ea.

Whatsapp LinkedIn
nunta mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Citește și
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine și unde vor merge în luna de miere. Evenimentul va avea un...
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la...
Cât costă rochia purtată de Oana Moșneagu la cununia civilă. Soția lui Vlad Gherman a cheltuit o...
Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alături de Aron în ziua nunții cu Gabriela:...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Prognoza meteo 2 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Un concurent a fost salvat de la eliminare de Ștefan Popescu. Pe cine risca să piardă Orlando Zaharia
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Situație fără precedent în sezonul 13. Ce s-a întâmplat cu Orlando Zaharia: „Nu se simte bine!”
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Lăcrămioara Pintilie, accidentare dureroasă în timpul duelului. Irina Fodor a intervenit imediat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce verdict uluitor a adus banda în battle șase. Două concurente și-au adresat replici acide
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mai multe