Antena

Femeia care are cel mai neobișnuit hobby. Ce colecție are și la ce o folosește. "Cei care au văzut cred că sunt nebună"

Liv are 26 ani și are, poate, unul dintre cele mai neobișnuite hobby-uri din lume. Tânăra este complet dedicată acestui hobby și este chiar mândră de ceea ce face.

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 09:26 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 11:35
Liv, în vârstă de 26 ani, are un hobby care pe mulți i-a luat prin surprindere.
TikTok

Liv, care a devenit mamă de curând, s-a apucat de acest hobby din 2022 și de-atunci continuă să îi practice. Tânăra face colecție de propriile fire de păr. Ea și le adună din pieptăn sau perie după ce se piaptănă, le descurcă și le lipește pe o bucată de scotch.

Ce hobby ciudat are Liv, o tânără în vârstă de 26 ani

Hobby-ul ei a început spre finalul pandemiei și continuă și în prezent. Liv ține și un jurnal în care își notează zilnic câte fire de păr a lipit pe banda de scotch.

Pe aceeași temă

Liv face acest lucru constant și păstrează toate notițe într-un caiet pentru a ține evidența tuturor firelor de păr care îi cad.

Liv a început să filmeze întreg procesul, în speranța că va ajuta și va inspira mai multe femei să facă acest lucru.

Pentru ea e o întreagă călătorie și a început chiar și un business. Liv vinde un kit de colecție de păr care costă 15 lire și include un pieptăn, un caiet, scotch dublu pe care se pot lipi firele de păr, un elastic de păr și un ghid pentru colecționarea firelor de păr.

Chiar dacă la început totul a pornit ca o joacă și mai mult din plictiseală, acest nou hobby i-a testat răbdarea lui Liv și a ajuns să strângă prima oară 10.000 fire de păr în 344 zile.

Tânăra încurajează femeile să facă același lucru pentru a-și salva părul care se rupe sau care le cade.

Pe aceeași temă

Cu toate acestea, munca ei nu se termină în clipa în care numără firele de păr și lipește pe banda adezivă. Pentru Liv, acest hobby e mult mai mult de-atât. Ea îngrijește firele de păr lipite pentru a nu se deshidrata și le întreține mereu, spălându-le și aplicând balsam de păr și măști pentru a le menține îngrijite.

Recomandari A1

Intenția kit-ului pe care îl vinde este să prevină pierderea părului și să ajute femeile să reutilizeze părul căzut pentru a-și face meșe sau extensii din propriile lor fire.

Mai mult decât atât, de multe ori Liv a ales să doneze mănunchiurile de păr pentru centrele care fac peruci din păr natural, pentru ca cei care suferă de cancer să beneficieze de asta. Liv își dorește ca perucile făcute din părul ei să fie donate sau vândute pentru cauze nobile.

De asemenea, kit-ul lui Liv este menit să îi învețe pe mulți despre îngrijirea părului și ce înseamnă să ai un păr sănătos.

Tânăra postează adesea despre hobby-ul ei pe rețelele de socializare și mii de femei îi pun întrebări despre cest hobby neobișnuit pe care îl are. Cu toate acestea, din păcate, există și comentarii negative și sunt mulți care o critică, spunând că face acest lucru din lipsă de ocupație.

@thehaircollectionqueen Day 1,309 + @Glaze_Hair 🍩 | #fyp #foryou #longhair #blondehair #foryoupage #hair #blonde #haircollecting #hairgoals #hairtransformation #hairtok #glaze #GlazeSuperGloss #rbm #ScrollStop ♬ Paper planes M.I.A - songs for u <3

“Oamenii care văd ce postări fac pe rețelele de socializare încă de la început char sunt foarte încântați să vadă ce postez. Restul cred că sunt nebună sau pur și simplu sunt foarte confuzi când văd ce fac”, a zis Liv.

Până în prezent, ajunsă la ziua 1.309, Liv a strâns exact 28.729 fire de păr din propriul său păr și dorește să continue.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
femeie hobby colectie par kit fire par
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și