Antena

Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!

O tânără de 18 ani din North Liberty, Sumaya Thomas, a ajuns în atenția autorităților după ce a sunat la poliție și a inventat o poveste dramatică pentru a scăpa de o primă întâlnire romantică.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 03 Iulie 2024, 11:26 | Actualizat: Miercuri, 03 Iulie 2024, 14:47
Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!
Shutterstock

Incidentul, care a avut loc pe 16 iunie, a stârnit controverse și a ridicat semne de întrebare asupra motivelor din spatele acestei acțiuni extreme.

Povestea marcantă a femeii care a sunat imediat la poliție în timp ce era la o întâlnire cu un bărbat. Ce i s-a putut întâmpla!

Sumaya Thomas programase o seară romantică cu un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații de dating. Cu toate acestea, în momentul în care acesta a ajuns la ușa ei, tânăra a simțit o teamă subită și a decis să apeleze la poliție.

Pe aceeași temă

Conform raportului poliției, Sumaya a susținut că fostul ei iubit abuziv a amenințat-o cu violența. Ea a declarat în mod fals că era însărcinată și că fostul ei partener intenționa să o "lovească, să o lovească cu pumnul, să o lovească cu piciorul și să o înjunghie". Polițiștii au intervenit rapid, dar au descoperit curând că povestea nu se potrivea cu realitatea.

Bărbatul implicat, care a dorit să rămână anonim, a declarat că se întâlnise cu Sumaya printr-o aplicație de dating cu doar o săptămână înainte și a oferit dovezi sub forma mesajelor schimbate între ei. Acestea au demonstrat că nu exista nicio legătură între el și presupusul fost iubit abuziv.

Confruntată cu dovezile, Sumaya Thomas a fost acuzată de raportarea falsă a unei infracțiuni. Deși motivul exact pentru care tânăra a ales să recurgă la această metodă drastică nu este clar, se pare că frica și presiunea unei prime întâlniri au jucat un rol semnificativ.

Pe aceeași temă

Incidentul a stârnit o serie de discuții în comunitatea locală despre siguranța pe aplicațiile de dating și despre cum anxietatea și teama pot determina comportamente extreme. Experții sugerează că este important ca tinerii să fie educați în privința întâlnirilor online și să fie conștienți de resursele și opțiunile disponibile pentru a-și asigura siguranța fără a recurge la metode ilegale sau dăunătoare.

Această poveste ne reamintește de impactul pe care frica și stresul îl pot avea asupra comportamentului uman și subliniază importanța deschiderii și comunicării în astfel de situații. De asemenea, evidențiază necesitatea unui sistem de sprijin pentru tinerii care navighează în lumea complexă a întâlnirilor online.

Whatsapp LinkedIn
politie intalnire
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Afacerea deschisă în ţară de Florida și Mihai, după zeci de ani de muncă în Spania. Preţurile ajung şi la 15.000 de lei
Videoclipul zilei
Citește și
Claudia Pătrășcanu și cei doi copiii s-au reunit, după ce ea a mers cu poliția acasă la Gabi...
Această polițistă a fost promovată după ce a alăptat un bebeluș care nu mai fusese hrănit de două...
Avocata lui Florin Salam, primele declarații, după ce manelistul a ajuns în arest. Ce se întâmplă cu...
Diana Șoșoacă a rămas fără permis din cauza vitezei. Senatoarea s-a filmat în timp ce se certa cu...
Video recomandate
Video
Citește și