Antena Căutare

Ce a putut să transporte o femeie în portbagajul mașinii sale. Vecinii au sunat la poliție îngroziți | VIDEO

Vecinii femeii au sunat imediat la poliție după ce au văzut ce atârna din portbagajul mașinii ei. Descoperirea i-at îngrozit, dar s-a dovedit că întreaga situație a fost o simplă neînțelegere.

Ce se afla, de fapt, în portbagajul mașinii. Reacția polițiștilor i-a amuzat pe mulți | Instagram

O femeie a fost căutată de poliție la ușă, după ce vecinii ei s-au speriat extre, de tare. Inițial, aceasta nici nu înțeles despre ce este vorba, dar la o privire mai atentă și-a dat seama de unde au venit îngrijorările celor din jur.

Ce se afla, de fapt, în portbagajul mașinii. Reacția polițiștilor i-a amuzat pe mulți

Gáyla James, o artist cunoscută în SUA și premiată pentru abilitățile sale vocale a ajuns într-o situație pe care nu și-o putea imagina. Femeia s-a trezit cu poliția la ușa casei sale, în urma unui incident bizar. Întreagul moment a fost filmat și ulterior, postat în mediul online.

Videolipul publicat chiar pe pagina ei de Instagram începe cu momentul în care doi ofițeri îi bat la ușă și urmează un dialog complet neaștetat.

Articolul continuă după reclamă

„Bună ziua. Ce faceți?”, întreabă unul dintre polițiști.

„Bine. Dumnevoastră?”, a răspuns aceasta, în timp ce deschidea ușa.

„Cel mai nebun lucru. Nu o să vă vină să credeți ce s-a întâmplat”, a continuat bărbatul.

„Ce?”, a spus ea nedumerită.

Citește și: O femeie și-a dus bolidul de lux la reparat, dar când l-a scos din service a avut o surpriză neplăcută. Ce a descoperit

„Am primit un apel. Cineva este îngrijorat. Sunteți cumva hairstylist?”, a fost întrebarea bizară a polițistului, în timp ce colegul său dădea ture și arunca o privire în jurul casei.

După ce femeia a infirmat, omul legii a continuat și i-a explicăt că ceva care seamănă cu părul unei femei atârnă din portbagajul mașinii sale. Acela a fost momentul în care Gáyla a realizat ce se întâmplă și a fugit spre automobil.

„O, Iisuse!”, a fost reacția ei. „E peruca mea!”, a explicat artista care este tusă foarte scurt. „Stați puțin!”, mai spune ea speriată în timp ce se duce în casă după cheile de la mașină.

Între timp, polițiștii nu și-au mai putut stăpâni reacțiile și se poate observa cum amândoi au izbucnit în hohote de râs.

„Trebuie să vii să vezi, totuși”, a completat bărbatul în uniformă.

Ulterior, în videoclip apare și o imagine cu o parte din peruca neagră, ce ieșea din portbagaj și este de înțeles de ce vecinii femeii au intrat la bănuieli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie renova sufrageria când a făcut o descoperire înfiorătoare în peretele din spatele șemineului. Poliția a izolat camera

Clip-ul a fost postat pe Instagram la începutul lunii septembrie și de atunci s-a viralizat. Imaginile au strâns peste 400 de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii.

„Acesta este de departe videoclipul meu preferat de pe internet. Polițiștii au fost atât de drăguți și faptul că nu au amenințat-o, ci au întrebat-o calm. Și da, polițistul care a plecat pentru că ny putea să se abțină din râs este cea mai amuzantă parte”, a scris cineva.

„Pe mine m-a impresionat alergarea ei în vârful picioarelor, la fel ca Jack Sparrow”, a remarcat altcineva.

„Sunt sigur că și poliția a fost ușurată că nu este un cadavru băgat în portbagaj”, a comentat alt internaut în timp ce un altul a completat: „Imaginează-ți cum sună raportul de după”.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

”Detectivele”, plătite de femei pentru a-și testa partenerii. Ce presupune un test de loialitate și cât costă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 21 octombrie 2024. Lenuța a pierdut toți banii din cauza unei întrebări la limba română Luni, 21.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x