De ce ar fi murit Cristina Țopescu! Informații cheie, descoperite în inima jurnalistei
Necropsia inimii Cristinei Țopescu a fost finalizată. Care ar fi fost cauza morții jurnalistei?
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 15 Ianuarie 2020, 23:54 | Actualizat: Joi, 16 Ianuarie 2020, 10:04- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Medicul cardiolog Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a explicat, la Antena 3, care ar putea fi cauza morții Cristinei Țopescu, în condițiile în care necropsia inimii jurnalistei a arătat că era vorba despre o „inimă mai grasă” decât ar fi fost normal.
Potrivit medicului, aceasta ar putea să conducă indirect la moarte.
„Încărcarea grasă a inimii este o condiție anatomică relativ frecventă care nu are neapărat o implicație patologică. Ea se poate asocia uneori, dar nu în mod obligatoriu și poate să predispună la tulburări de ritm cardiac care să conducă și la oprirea cardiacă”, a explicat Horațiu Moldovan.
Citește și:
Cristina Țopescu, fiica regretatului comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, a murit, la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. A fost găsită fără viaţă, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. Jurnalista nu mai răspunsese la telefon de pe 23 decembrie.
Sursa: Antena 3