Antena

Cum arată Daniela Crudu la zece zile după ce a născut. Cât de repede s-a refăcut bruneta după a doua sarcină

Daniela Crudu și-a etalat formele pe rețelele de socializare, iar urmăritorii au rămas surprinși de cât de bine s-a refăcut după a doua sarcină. Iată cum arată fosta asistentă TV la zece zile după ce a născut al doilea copil!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Joi, 16 Mai 2024, 11:10 | Actualizat: Joi, 16 Mai 2024, 12:08
Cum arată Daniela Crudu la zece zile după ce a născut. Cât de repede s-a refăcut bruneta după a doua sarcină
Captură Instagram

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară luna aceasta. Fosta asistentă TV a adus pe lume un băiețel și, deși au trecut doar zece zile de când a născut, are o siluetă de invidiat. Iată cum s-a pozat bruneta pe rețelele de socializare!

Pe aceeași temă

Cum arată Daniela Crudu la scurt timp după ce a născut

Daniela Crudu traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Anul trecut, fosta asistentă TV a devenit mama unei fetițe, iar, anul acesta, a adus pe lume un băiețel superb. La scurt timp după ce a născut, Daniela Crudu a făcut publică o imagine în care apare ținându-și copilul în brațe.

Bruneta are o siluetă de invidiat, semn că nu a acumulat prea multe kilograme în timpul sarcinii. Ea s-a afișat într-un compleu portocaliu, cu un decolteu adânc, care i s-a mulat perfect pe forme, fiind vizibil că începe deja să își recapete formele, la fel cum s-a întâmplat și după ce a adus-o pe lume pe micuța Daiana Maria, primul ei copil.

Aici imaginea cu Daniela Crudu la zece zile după ce a născut:

Pe aceeași temă

Ce spunea Daniela Crudu despre iubitul ei și tatăl copiilor

Daniela Crudu mărturisea, în urmă cu ceva timp, că iubitul său e discret și un bărbat simpllu.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile, deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.”, spunea Daniela Crudu despre partenerul său, într-o apariție la Xtra Night Show.

Daniela adăuga că iubitul ei, Daniel, nu este un golan, ci un băiat simplu, cu sufletul bun, care o iubește. Iar acest lucru, considera atunci ca și acum, este cel mai important.

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (...) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important.”, a mai subliniat vedeta.

Recomandari A1
Whatsapp LinkedIn
daniela crudu asistentă tv daniela crudu a născut daniela crudu mamă
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Daniela Crudu, sexy într-o rochie roșie și mulată cu decolteu generos. Cum arată fosta asistentă TV...
Daniela Crudu, imagine rară alături de tatăl copiilor săi. Cum s-a pozat bruneta lângă sufletul ei...
Cum arată Daniela Crudu în costum de baie, după două nașteri. Imaginile care au stârnit replici dure:...
Daniela Crudu și-a botezat fiul. Imagini de senzație de la evenimentul discret. Ce rochie a îmbrăcat...
Video recomandate
Video
Citește și