Soția lui Will Smith a recunoscut că l-a înșelat, într-o emisiune TV, live, cu el lângă ea! Cum a reacționat actorul
Viaţa nu a fost întotdeauna roz pentru unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Soţia lui Will Smith a recunoscut în direct, în mediul online, că l-a înşelat pe actor.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 11 Iulie 2020, 22:49 | Actualizat: Sambata, 11 Iulie 2020, 22:58Soția lui Will Smith a recunoscut, în show-ul ei online, față în față cu Will, că a avut o relație cu rapper-ul August Alsina în perioada în care erau separați:
„Am decis să luăm o pauză pentru o perioadă de timp pentru ca tu să poţi să îţi dai seama ce te face fericită şi eu să fac acelaşi lucru. Atunci a fost pe termen nelimitat. Pentru mine se sfârşise deja! Atunci am avut o legătură cu August. Asta am spus”, a mărturisit soția lui Will Smith.
Will Smith se pregătește pentru rolul carierei sale
În filmul "Emancipation", realizat de cineastul Antoine Fuqua ("Training Day", "Equalizer"), Will Smith va fi o figură emblematică din istoria sclaviei în Statele Unite, cea a lui Peter, devenit celebru după publicarea unei fotografii terifiante.
Această imagine, cunoscută sub numele de "The Scourged Back" (spate biciuit), face parte din simbolurile Statelor Unite. Fotografia a fost făcută în mai 1863 şi publicată în The Independent, apoi în numărul din 4 iulie al Harper's Weekly. A devenit rapid proba necontestată a cruzimii şi barbariei scalviei în America. Povestea filmului "Emancipation" are loc în plin război de Secesiune.
Atunci când fostul sclav fugar este supus unui control medical pentru a se alătura armatei unioniste, medicii descoperă pe spatele său profunde cicatrice lăsate de bici pe când lucra pe o plantaţie de bumbac din Louisiana. Această fotografie care arată ororile sclaviei a făcut înconjurul lumii.
Thriller-ul de acţiune pe fond istoric se bazează pe istoria adevărată a acestui sclav, imortalizat într-un clişeu simbol. Legenda spune că difuzarea imaginii în străinătate a determinat ţări precum Franţa să refuze să mai cumpere bumbac produs în sudul Statelor Unite.
„Nu poţi repara trecutul, dar le poţi aminti oamenilor de trecut şi cred că trebuie să o facem, într-o manieră corectă, reală. Cu toţii trebuie să ne îndreptăm către un viitor mai luminos. Să arătăm istoria noastră este cel mai bun lucru pe care trebuie să-l facem acum. Trebuie să înfruntăm adevărul înainte de a merge mai departe”, a mai spus regizorul.