Culoarea face diferenţa în farfurie! Alimentele negre, precum ciocolata amăruie, trufele, fasolea neagră sau afinele sunt pline de antioxidanţi esenţiali în sezonul rece. Cu cât sunt mai închise la culoare, cu atât au mai multe proprietăţi, spun nutriţioniştii.
Luni, 24.09.2018, 22:30Culoarea face diferenţa în farfurie! Alimentele negre, precum ciocolata amăruie, trufele, fasolea neagră sau afinele sunt pline de antioxidanţi esenţiali în sezonul rece.
Luni, 24.09.2018, 19:43În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi! Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.
Luni, 24.09.2018, 16:55În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi! Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.
Luni, 24.09.2018, 16:47