Ce se întâmplă în organismul tău atunci când consumi alimente negre, precum struguri sau prune?

În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi! Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.

În sezonul rece, avem mare nevoie de antioxidanţi! Îi găsim din plin în alimentele închise la culoare. Strugurii negri, orezul brun sau negru, prunele şi chiar ciocolata neagră sunt adevărate izvoare de sănătate, spun nutriţioniştii.

Antocianinele conținute de aceste alimente închise sunt de fapt niște flavonoizi extrem de puternici care reușesc să protejeze organismul de radicalii liberi, ameliorează inflamatiile și distrug celulele canceroase.

De asemenea, sunt foarte sănătoase în curele de detoxifiere și asta pentru că sprijină procesul de eliminare a toxinelor, curatând întreg organismul, întăresc sistemul imunitar și accelerează metabolismul, favorizând o slăbire ușoară și menținerea siluetei pe timp îndelungat.

Antioxidanții împreună cu proteinele vegetale, fibrele, vitaminele și multele minerale te pot ajută să-ți îmbunătățești vizibil starea de sănătate la modul general.

Ultimele știri