Arnaud Donckele, şeful restaurantului La Vague d'Or din Saint-Tropez, a fost desemnat de Gault et Millau bucătarul-şef al anului, potrivit Le Monde.
Marti, 05.11.2019, 10:48Celebrul “chef” scotian a recunoscut ca a montat o camera de supraveghere in odaia fiicei sale pentru a monitoriza modul in care aceasta studiaza.
Vineri, 18.10.2013, 13:19Un bucatar-sef nu trebuie sa fie doar un maestru al artei culinare, ci si un show-man desavarsit! Acest lucru l-a inteles foarte bine un bucatar filipinez. "Stapanul ingredientelor" transforma gatitul intr-un adevarat spectacol.
Vineri, 08.02.2013, 20:19Douazeci de bucatari, coreeni si romani, au gatit ieri in Cluj-Napoca cel mai mare bibimbap din Romania. Produsul este o mancare traditionala coreeana si a fost pregatit cu ocazia Zilelor Municipiului. La final, sute de clujeni s-au inghesuit sa guste din deliciosul preparat asiatic.
Joi, 31.05.2012, 00:00Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Asa s-au gandit fetele de la Etnic, care au invatat, ieri cum se fac cozonacii. Au luat lectii de la un expert: Micutul - un bucatar de doi metri inaltime, cu o rabdare la fel de mare. Insa de la lectia de gatit nu a putut lipsi vinul.
Sambata, 24.12.2011, 00:00