Antena Căutare

Articole despre caltabos

Nela Chișcoci umflă cu gura mațele de porc pentru caltaboș

Nela Chișcoci umflă cu gura mațele de porc pentru caltaboș

Tema primei probe îi va provoca pe cei optsprezece bucătari talentați aleși de chefi în sezonul șase să pregătească antreuri pentru masa de Crăciun, însă, ca de obicei, fiecare echipă va fi nevoită să construiască farfuria în jurul...

Luni, 17.12.2018, 18:38
Caltaboș de Cartea Recordurilor! A măsurat nu mai puțin de 208 metri lungime!

Caltaboș de Cartea Recordurilor! A măsurat nu mai puțin de 208 metri lungime!

Cinci bucătari din judeţul Bihor sunt pe cale să ajungă în Cartea Recordurilor! Şi asta datorită unui caltaboş de 208 metri lungime, pe care l-au pregătit în patru ore. Românii au reuşit, astfel, să doboare recordul Spaniei, stabilit în...

Duminica, 25.11.2018, 19:36
Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresionat din nou pe chef

Bun venit în echipa Dumitrescu! Cristina Ioniță, concurenta cu tatuaje care a gătit caltaboș moldovenesc, l-a impresionat din nou pe chef

Cristina Ioniță vine din Focșani, are 36 de ani, de 13 profesează ca bucătar, iar marea ei pasiune sunt tatuajele. Are un șarpe pe picior, despre care spune că o reprezintă.

Miercuri, 12.10.2016, 10:01
UPDATE! Sentinta in dosarul "Caltabos". Decebal Traian Remes, in arestul Politiei

UPDATE! Sentinta in dosarul "Caltabos". Decebal Traian Remes, in arestul Politiei

Decebal Traian Remes si Ion Avram Muresan, condamnati la trei ani de inchioare cu executare

Luni, 25.02.2013, 09:51
Zeci de bucatari s-au intrecut in prepararea sarmalelor, la Sfantu Gheorghe

Zeci de bucatari s-au intrecut in prepararea sarmalelor, la Sfantu Gheorghe

Zeci de bucatari s-au intrecut la Sfantu Gheorghe la Festivalul Sarmalelor. O multime de pofticiosi au gustat din preparatele traditionale si chiar au invatat cateva retete noi de la specialistii in gastronomie.

Duminica, 11.11.2012, 11:06
Pregatiri de Craciun! Astazi este Ignatul

Pregatiri de Craciun! Astazi este Ignatul

Astazi este Ignatul, ziua in care se sacrifica porcii. Pana la Craciun, carnatii, caltabosul si slanina trebuie sa fie gata. Obiceiul insa parca nu are acelasi farmec daca nu participa toata familia si vecinii. Iar momentul cel mai asteptat vine la...

Luni, 20.12.2010, 13:32
La placinte... inainte

La placinte... inainte

Branza de burduf, caltabos, carnati afumati, piftie sau placinte, toate preparate dupa retete traditionale. Cu astfel de produse i-au asteptat negustorii pe cei care au venit la Targul Slow Food, organizat in centrul Brasovului. Localnicii si turistii...

Luni, 31.05.2010, 12:50
x