Salata picantă, vânăta albă sau ardeiul iute ornamental ar putea ajunge în curând în farfuriile noastre. De asta se ocupă cercetătorii din Buzău care, după ce le-au creat vor să obţină pentru ele certificate de omologare.
Miercuri, 17.05.2017, 19:47Chef Cătălin Scărlătescu sparge farfurii de fericire, în numele fiecărui concurent din echipa sa. Răzbunarea sa este dulce.
Marti, 25.04.2017, 22:18Cei din urmă ajung cei dintâi. Probat, verificat şi "ştampilat" de echipa mov. Chef Scărlătescul a trecut de la agonie la extaz, după ce banda l-a făcut fericit, în ultima seară de battle-uri.
Marti, 25.04.2017, 22:10Cătălin Scărlătescu vrea victoria, astfel încearcă să-și întârzie rivalii să monteze farfuriile. Cheful recurge la orice truc posibil doar ca să câștige proba.
Marti, 25.04.2017, 21:24Amărăciune, este cuvântul de ordine în echipa verde, asta după ce concurenții coordonați de chef Bontea nu au reușit să câștige nicio probă de până acum.
Marti, 11.04.2017, 22:03Cum poți îndupleca un jurat pretențios? Cu ceva dulce. Asta și-au spus o parte dintre concurenții din ediția „Chefi la cuțite”de marți și s-au prezentat în fața lor cu deserturi îmbietoare.
Joi, 09.03.2017, 13:02În speranța că vor primi cel puțin două cuțite din partea juraților, care să îi ducă în etapa următoare a emisiunii, cei mai mulți concurenți au preferat luni seara la „Chefi la cuțite” peștele.
Joi, 09.03.2017, 12:59Lașcu Silviu, Mihai Dragomir și Gheorghe Marius nu îi impresionează pe cei trei chefi cu preparatele lor. Jurații nu sunt emulțumiți de desertul din farfuriile lor.
Marti, 07.03.2017, 21:25Sărbătoarea Anului Nou este celebrată în mod diferit în diferite colțuri ale lumii. Iată ce tradiții au alte popoare:
Sambata, 31.12.2016, 09:13Ultima probă a semifinalei a adus la „Chefi la cuțite” autografe culinare în farfurie. Ultimii cinci concurenți care s-au întrecut pentru un loc în finală au avut de pregătit dish-uri care să le reprezinte viziunea gastronomică și care să îi dea pe spate pe cei trei chefi.
Miercuri, 16.11.2016, 11:06Duelul dintre echipa neagră și cea argintie a adus pentru chefi farfurii dulci, căci concurenții au avut de gătit fiecare câte un desert la alegere.
Luni, 07.11.2016, 22:42Numărătoarea farfuriilor de pe bandă este piatra de încercare a fiecărei probe.
Luni, 07.11.2016, 21:57După ce ultimele confruntări au fost dureroase pentru chef Dumitrescu și echipa sa, care a mai pierdut un membru, pe George Mihali, iată-i pe chefi în fața unei noi probe.
Marti, 01.11.2016, 20:48Chefii s-au calmat, și-au reluat locurile pe scaune și au așteptat cu nerăbdare să guste din preparatele primei probe individuale care s-a dat între jumătate dintre echipele roșie și neagră și întreaga echipă neagră.
Luni, 17.10.2016, 22:37Mâncare tradițională românească reinterpretată, aceasta a fost tema primei probe. Farfuriile sunt gata și ajung în fața unui juriul format din angajați în transporturi, muncitori ai RATB și Metrorex.
Luni, 17.10.2016, 22:00Chefii s-au calmat, și-au reluat locurile pe scaune și au așteptat cu nerăbdare să guste din preparatele primei probe individuale care s-a dat între jumătate dintre echipele roșie și neagră și întreaga echipă neagră.
Luni, 17.10.2016, 20:33Seara a început în mare forţă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”. De data aceasta, echipele primesc o probă neaşteptată.
Marti, 10.03.2015, 21:08Primii concurenți sunt chemați să prezinte farfuriile.
Luni, 22.09.2014, 22:01Daniel Buzdugan a reușit să-l înfurie pe nea Mărin. În seara cea mare, în care turiștii au venit în pensiunea redecorată, Buzdu a spart câteva farfurii, moment de la care a început totul.
Marti, 05.08.2014, 18:04Patronul oricărui restaurant din lume ar fi bucuros să îl aibă ca angajat pe bărbatul din imaginile de mai sus. Se pricepe de minune să spele vase, iar ceea ce l-a făcut remarcat pe internet este viteza incredibilă cu care îşi face datoria.
Miercuri, 08.01.2014, 15:18Dupa o logodna-surpriza in Toscana si o cununie civila la Bucuresti, Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de Weekend de la 19:00, de la Antena 1 a avut parte de o nunta plina de traditii grecesti.
Marti, 16.07.2013, 13:08Daca noaptea cluburile devin neincapatoare, ziua, cherhanalele sunt pline. Indiferent de reteta dupa care e pregatit pestele, turistii nu lasa nimic in farfurii. Si nu va ganditi ca patronii cherhanalelor au facut cine stie ce studii de gastronomie.
Duminica, 19.05.2013, 19:37Vezi aici cum se descurca Vanghelie ca valet.
Duminica, 08.04.2012, 20:49De cele mai multe ori, parintii se lupta din rasputeri cu copiii lor pentru a-i convinge sa manance sanatos. Acum insa, un designer polonez a creat modalitatea perfecta pentru ca micutii sa nu le mai dea batai de cap familiilor lor si sa isi manance toate legumele din farfurie.
Luni, 05.03.2012, 00:00Milioane de oameni, din intreaga lume, mananca din farfurii de portelan, fabricate la Alba Iulia. In fiecare zi, tone de produse, realizate cu multa migala iau calea strainatatii. Portelanurile fabricate la noi ajung panma in mexic. In timp ce noi ne...
Sambata, 04.02.2012, 19:37Culoarea si marimea farfuriilor influenteaza cantitatea de mancare pe care o consumam, relateaza Huffington Post.
Marti, 24.01.2012, 00:00Redecorarea unei locuinte nu necesita neaparat un buget mare.
Vineri, 20.01.2012, 00:00Revelionul de anul acesta s-a lasat cu o paguba de 20 de mii de euro pentru un restaurant din Montreal. Clientii localului au incins o bataie in care au folosit ca arme scaunele si farfuriile. Scandalul a inceput spre orele diminetii, cind clientii au...
Joi, 05.01.2012, 19:45Revelionul de anul acesta s-a lasat cu o paguba de 20 de mii de euro pentru un restaurant din Montreal. Clientii localului au incins o bataie in care au folosit ca arme scaunele si farfuriile.
Joi, 05.01.2012, 00:00Mastile populare, ceramica, opincile si obiectele de decor traditionale romanesti sunt din ce in ce mai rare si din ce in ce mai scumpe. La magazin, costa de cinci ori mai mult decat la producator. Comerciantii spun ca vand scump din cauza taxelor, producatori insa au venituri simbolice.
Luni, 06.12.2010, 00:00Atunci cand cumparam ceramica pentru finisarea suprafetelor din locuinta suntem interesati intotdeauna de raportul calitate-pret. Pentru cei carora le pasa, cererea informatiei privind modul in care materialul a fost fabricat capata acum sens. Procesele tehnologice ecologice din materiale reciclabile si cu sisteme care fac economie la apa, curent si alte consumabile devin incet, incet, normalitate.
Sambata, 20.11.2010, 00:00