Atunci când trebuie să prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul că nu îl mai poţi impresiona cu nimic. Probabil la asta s-au gândit şi cei 12 bucătari profesionişti rămaşi în cursa pentru marele premiu Top Chef, în cel de-al patrulea episod al show-ului, difuzat luni, de la 20:30, la Antena 1, atunci când s-au văzut nevoiţi să reinterpreteze unul dintre cele mai cunoscute preparate tradiţional româneşti – sarmalele.
Joi, 07.11.2013, 11:37O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.
Marti, 05.11.2013, 20:19Cu mari emotii, Florentina se prezinta prima cu o reteta delicioasa: Crema de ricotta cu zabaione si biscuiti. "Uau, delicios. Asta inseamna talent, gust o combinatie exceptionala", o lauda Chef Tudor. Cu speranta ca va trece mai departe, concurenta merge la locul ei.
Luni, 04.11.2013, 20:42