Ingrediente
- 200 g muschiulet de porc (marca LE BOUCHER)
- 120 g cartofi fierti (Cartofi albi, 2.5 KG, CAL1)
- 100 g morcov fiert (marca GUSTURI ROMANESTI, Morcovi CAL1)
- 120 g telina fiarta (CAL1)
- 12 rosii cherry (250G)
- 30 ml ulei de masline (TASTE OF INSPIRATIONS, ULEI DE MASLINE EXTRAVIRGIN TOSCANA, 500ML)
- 40 g mustar cu tarhon (CRENVURSTILA MUSTAR TARHON, 230G)
- 20 g miere de albine (marca 365, MIERE TEI, 400G)
- 300 ml bere neagra (marca URSUS, BERE NEAGRA, DOZA 500 ML)
- 30 g salata rucola (marca 365, RUCOLA 125G)
- 30 g salata valeriana (marca 365, VALERIANA 100G)
- 40 g salata verde creata (SALATA LOLLO BIONDO, aprox. 200G)
- 30 g radicchio rosso (SALATA RADDICHIO ROSSO, aprox. 400g)
Mod de preparare
Din uleiul de masline, mustarul cu tarhon, mierea de albine se face un dressing.
Salata rucola,verde create, radicchio, valeriana se spala in apa rece.
Muschiuletul de porc se marineaza in bere si se prajeste in ulei de masline incins pana devine aurie carnea.
Pe mijlocul farfuriei se traseaza cu pensula o dunga cu dresingul de mustar. Pe dressing se pun bucatile de legume, carnea,rosiile chery si tote tipurile de salata.
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)...