Ediția din 13 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit aripioare japoneze. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Ediția din 27 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit paella cu pește. Iată ce ingrediente a folosit!
Ediția din 14 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi piure de dovleac și piept de rață tras la tigaie. Iată ce ingrediente a folosit!
Ediția din 13 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi consomme. Iată ce ingrediente a folosit!
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. Rețeta este rapidă și gustoasă, poate fi preparată pentru una dintre mesele principale ale zilei.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. ”Fac o cremă de cartofi cu praz și ulei de măsline, iar în loc de crutoane de pâine o să...
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...