Lucsandra Săndulescu, reporter "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un restaurant din București, a aflat de la Chef Marian cum se prepară ouăle Benedict.
Marti, 16.04.2019, 09:50Sparanghel cu ou românesc și sos olandez( Hollandaise), o combinație perfectă, mai ales, pentru mic dejun, sau cină!
Luni, 13.11.2017, 14:02Cu ingrediente puține, oricând puteți încropi un preparat simplu și gustos, cum este acest piure cremos de spanac cu ou poșat și parmezan ras. Ingrediente 1 kg spanac verde 6 ouă 100 g parmezan ras...
Duminica, 08.10.2017, 12:21Vrei o gustare extrem de gustoasă, cu care să uimești pe toți din casă?
Marti, 10.01.2017, 10:55Se spune că pentru a deveni un bucătar iscusit, orice pasionat trebuie să dea testul suprem: oul poșat!
Marti, 10.01.2017, 09:49