Ciorba rădăuțeană se numără printre cele mai cunoscute rețete tradiționale românești. Aceasta se află pe locul 2 în topul ciorbelor cu pui. Iată care este secretul pentru un preparat gustos într-un timp foarte scurt, dar și la ce truc apelează femeia care a inventat ciorba rădăuțeană.
Miercuri, 11.10.2023, 11:10Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi.
Sambata, 11.06.2016, 11:57Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 15.04.2016, 21:54Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 05.02.2016, 17:39