Antena Căutare

Articole despre reteta lui chef nicolai tand

Super Neatza, 9 februarie 2023. Reţeta lui Nicolai Tand: supă de creveți

Super Neatza, 9 februarie 2023. Reţeta lui Nicolai Tand: supă de creveți

Ediția din 9 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand ne prezintă o rețetă gustoasă a unui preparat aromat și cremos: supă de creveți. Află care este modul de preparare!

Joi, 09.02.2023, 12:09
Rețeta zilei preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021. Ouă florentine cu spanac

Rețeta zilei preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021. Ouă florentine cu spanac

În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă de mic dejun în stil italian: Ouă florentine cu spanac.

Marti, 19.10.2021, 13:45
Super Neatza, 19 octombrie 2021. Ouă florentine cu spanac, rețetă lui chef Nicolai Tand

Super Neatza, 19 octombrie 2021. Ouă florentine cu spanac, rețetă lui chef Nicolai Tand

În ediția din 19 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține unt, făină, lapte, sare, piper, parmezan, spanac, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă florentine cu spanac”.

Marti, 19.10.2021, 12:01
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.

Marti, 22.06.2021, 12:16
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj

Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.

Marti, 22.06.2021, 08:48
Piept de rață cu sos de portocale, rețeta lui Chef Nicolai Tand

Piept de rață cu sos de portocale, rețeta lui Chef Nicolai Tand

Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.

Marti, 02.02.2021, 08:38
x