Așa cum ne-a obișnuit, Chef Nicolai Tand ne surprinde cu ideile sale interesante și inepuizabile de rețete culinare, în care folosește ce mai găsește prin frigider. De data aceasta, îndrăgitul bucătar Nicolai Tand, a pregătit în platoul de la Super Neatza o rețetă de foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj.
Este un preparat mai complex în care a folosit multe legume, mușchi de vită și oase de vită, verdeață, foie gras și aluat foietaj, cu multe condimente și un sos delicios de pătrunjel verde.
Citește și: Tartar de vită și cartofi noi cu pește, rețete gătite de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani
Urmăriți mai jos lista completă de ingrediente folosite de Chef Nicolai pentru a prepara delicioasa rețetă, specială pentru masa de prânz.
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj - Ingrediente
- mușchi de vită
- sare și piper
- ulei de floarea soarelui
- foie gras
- ceapă roșie
- ceapă galbenă
- morcovi
- ardei gras multicolor
- oase de vită
- țelină apio
- cartofi
- caise
- pătrunjel verde
- apă
- ulei de măsline
- suc de lămâie
- esență de vanilie
- aluat foietaj
- unt gras
- usturoi
- cimbru
Rețeta lui Nicolai Tand de la Super Neatza: Foie gras cu sos de caise pe pat de foietaj - Mod de preparare
Pentru a descoperi modul de preparare al delicioasei rețete cu care i-a răsfățat Nicolai pe carismaticii matinali la Neatza cu Răzvan și Dani, accesați materialul video de mai sus.
Dacă ești în căutarea unei rețete delicioase de desert cu fructe, îți oferim și o rețetă de chec cu caise, foarte aromat și ușor de preparat.
Citește și: Muşchiuleţ de porc în foietaj, rețeta de la Neatza a lui chef Nicolai Tand
Supă cremă de linte cu sos de mentă și bruschete cu legume, rețeta lui Vlăduț de la Super Neatza... Care e efectul stresului asupra pielii și cum ne putem proteja prin produsele pe care le folosim. Iată cele mai importan...