Carnea de oaie devine, încet-încet, preferata românilor! Oamenii au ajuns la concluzia că, dacă este preparată aşa cum trebuie, nu mai are mirosul acela care îi ţinea departe pe majoritatea. Totuşi, dacă nu sunteţi tentaţi să mâncaţi...
Vineri, 08.11.2019, 16:29Sibiu, capitala gastronomică a Europei. Cum transformă chefii reţetele vechi de secole Reţete vechi de la bunici sau culese din cărţi prăfuite sunt readuse la viaţă în bucătăriile din Sibiu! Este un concept nou de reintrepretare a...
Sambata, 23.03.2019, 20:03Dacă vrei să îți surprinzi prietenii sau familia cu un desert cu adevărat gustos și spectaculos, atunci poate că ar fi cazul să pregătești o rețetă de tort „buturugă” sau „trunchi de copac”!
Marti, 06.11.2018, 11:03Una dintre cele mai delicioase preparate, o variantă pentru a înlocui sarmalele tradiționale, o reprezintă ardeii umpluți. Delicioși, ușor de făcut și numai buni de servit la prânz.
Miercuri, 21.09.2016, 13:02