Antena Căutare

Articole despre samuel le torriellec

Medicool sezonul 8, 29 martie 2025. Uleiul de floarea soarelui: beneficii, proprietăți și utilizări

Episodul 6 de la MediCOOL - Sezonul 8, din 29 martie 2025. Mihail Pautov, alături de invitații Samuel le Torriellec, co-host, Roxana Voica, medic gastroenterolog, Ştefan Busnatu, medic cardiolog, Simona Carniciu, medic diabetolog, Monica Păun,...

Sambata, 29.03.2025, 13:00

Medicool sezonul 8, 29 martie 2025. Uleiul de măsline: beneficii, proprietăți și utilizări

Episodul 6 de la MediCOOL - Sezonul 8, din 29 martie 2025. Mihail Pautov, alături de invitații Samuel le Torriellec, co-host, Roxana Voica, medic gastroenterolog, Ştefan Busnatu, medic cardiolog, Simona Carniciu, medic diabetolog, Monica Păun,...

Sambata, 29.03.2025, 13:00

Medicool sezonul 8, 29 martie 2025. Uleiul de rapiță: beneficii, proprietăți și utilizări

Episodul 6 de la MediCOOL - Sezonul 8, din 29 martie 2025. Mihail Pautov, alături de invitații Samuel le Torriellec, co-host, Roxana Voica, medic gastroenterolog, Ştefan Busnatu, medic cardiolog, Simona Carniciu, medic diabetolog, Monica Păun,...

Sambata, 29.03.2025, 13:00

Medicool sezonul 8, 29 martie 2025. Uleiul de cocos: beneficii, proprietăți și utilizări

Episodul 6 de la MediCOOL - Sezonul 8, din 29 martie 2025. Mihail Pautov, alături de invitații Samuel le Torriellec, co-host, Roxana Voica, medic gastroenterolog, Ştefan Busnatu, medic cardiolog, Simona Carniciu, medic diabetolog, Monica Păun,...

Sambata, 29.03.2025, 13:00

Medicool sezonul 8, 29 martie 2025. Uleiul de palmier: beneficii, proprietăți și utilizări

Episodul 6 de la MediCOOL - Sezonul 8, din 29 martie 2025. Mihail Pautov, alături de invitații Samuel le Torriellec, co-host, Roxana Voica, medic gastroenterolog, Ştefan Busnatu, medic cardiolog, Simona Carniciu, medic diabetolog, Monica Păun,...

Sambata, 29.03.2025, 13:00

Secretele unui Zabaione perfect. Samuel Le Torriellec, inspirat de această cremă la Hello Chef

Zabaione (sau zabaglione, cum mai este cunoscut în Italia) este un desert clasic italian, apreciat pentru textura sa fină, spumoasă și gustul delicat de vin dulce sau lichior. Această cremă aerată, realizată din doar câteva ingrediente simple, pare la prima vedere ușor de făcut, însă prepararea ei corectă necesită atenție la detalii și câteva tehnici speciale. Samuel Le Torriellec le-a prezentat la Hello Chef!

Vineri, 20.09.2024, 13:48
x