Reteta zilei de duminica aduce somonul ca ingredient principal si un sos salsa special, cu aroma de menta, ca si element care sa intregeasca acest preparat. Pofta buna!
Duminica, 08.05.2011, 00:00Chef Cezar si Irinei Eparu, bucatar la Casino Platinum in Ploiesit, au pregatit la Euforia TV o reteta pe baza de piept de pui: rulada cu sos salsa.
Miercuri, 16.03.2011, 00:00Intr-o tigaie se pune la prajit susanul, pentru ca acesta sa elibereze ulei. Fileul de somon se stropeste cu zeama de lime (lamaie verde) si se da cu ghimbir proaspat, ras fin. Se pune apoi la prajit, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline - doua...
Miercuri, 25.08.2010, 19:09Primul pas: tocarea marunta a ardeiului, a rosiilor, a dovleceilor. Apoi, se trece la sotarea ardeiului si a dovleceilor, rosia lasandu-se cruda, intr-un bol separat. Se face apoi dressingul, din ulei de masline, otet normal, chilli, o lingurita de...
Marti, 24.08.2010, 16:34