Cine este Cuza de la Asia Express 2021. A devenit faimos cu melodiile-parodie ale trupei Noaptea Târziu

Cuza de la Asia Express 2021 a devenit faimos pentru parodiile muzicale care au făcut furori pe YouTube.

Cine este Cuza de la Asia Express 2021. Face parte din trupa Noaptea târziu

Antena 1

Cuza de la Asia Express 2021 a devenit faimos după ce a făcut furori pe Youtube cu parodiile-muzicale care au strâns milioane de vizualizări.

Cine este Cuza de la Asia Express 2021. Cum a devenit faimos

Cuza de la Noaptea târziu, concurent în sezonul actual al emisiunii Asia Express 2021, a avut succes cu piesele parodie care i-au propulsat cariera în domeniul muzical și de divertisment. Iată că, acesta a avut curajul să-și testeze limitele în cel mai dur show al momentului.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 5. Cosmin Natanticu și Eliza Natanticu dau cărțile pe față. “Cu rucsacii ăia în spate, și sete, și foame”

Iulian Adrian Popescu (29 de ani), pe numele real, a doborât recorduri muzicale de-a lungul anilor și a reușit, alături de colegii de trupă, să strângă pe canalul lor de YouTube peste 1.8 milioane de urmăritori, ceea ce este un număr impresionant pentru această platformă.

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei membri ai trupei „Noaptea târziu”, fondată în urmă cu 7 ani. Canalul de pe Youtube a dat și numele trupei, totul fiind un pamflet. Parodiile trupei abordează subiecte precum stereotipurile sociale, terminarea facultății și a liceului, dar și infidelităție din cuplu. Totodată, canalul conține și o secțiune de vlogging și de mici scenete pline de umor.

Citește și: Irina Fodor, mesaj amuzant pentru soțul ei, din Asia Express: „M-au vândut colegii”. Cum a reacționat Diana, fiica lor

Cuza și Emi au ales să facă echipă la Asia Express 2021, unde își vor testa limitele, dar și prietenia. Aceștia spun că se cunosc foarte bine și că această experiență îi va provoca la maxim.

Cuza și Ramona Olaru au format un cuplu mai mult timp, însă au ales să-și despartă drumurile și să pună punct relației, din motive necunoscute de public.

Artistul a făcut parte și din show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1, unde a făcut o impresie foarte bună, reușind să strângă multe note bune. Cuza s-a născut la Târgu Jiu și deși a studiat la medicină, a ales o carieră în domeniul divertismentului. Cuza, Emi și Cucu au gândit proiectul în anul 2014, la o cafea, unde s-au întrebat cum ar putea face bani din mediul online, făcând ceva la care se pricepeau foarte bine: umorul.

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 2021. A vrut să se facă fotbalist și a rămas repetent la rusă

Numele trupei a venit în paralel cu perioada în care aceștia erau studenți și apucau să se filmeze doar noaptea târziu, de aici și numele.

Cuza, despre plecarea în Asia Express 2021. Ce spunea înainte de competiție

Cuza și Emi au avut curajul să își testeze limitele și să se provoace în cea mai dură experiență tv a momentului. Show-ul Asia Express adună cele mai în vogă vedete ale momentului pentru a le testa răbdarea și rezistența.

„Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

Ultimele știri