Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 15. Care e echipa preferată a Addei și a lui Cătălin Rizea din Asia Express sezonul 4

În noul episod din Asia mai Târziu, Cuza și Emi îi au ca invitați pe Adda și pe soțul ei Cătălin Rizea. Cei doi au participat la Asia Express în sezonul 2 și au venit să povestească astăzi mai multe despre ce înseamnă o competiție care îți pune nervii la încercare.

colaj asia mai tarziu episodul 15, cuza, emi, adda si catalin Galerie
Adda și Cătălin Rizea au mărturisit cu cine și-ar fi dorit să facă echipă în Asia Express dacă nu participau împreună. | Antena 1

Adda și Cătălin au venit însoțiti de băiețelul lor. Cuza și Emi se cunosc de mulți ani cu Adda și Cătălin, iar întâlnirile cu ei sunt mereu pline de haz. Cătă și Adda și-au amintit multe faze din sezonul 2 și au început să se contrazică, exact cum făceau și în show.

Citește și: Adda, autentică și mereu cu zâmbetul pe buze pentru fanii ei: „Am ajuns mai departe decât îmi imaginam”

Ce echipă nu le place lui Adda și Cătălin din sezonul 4 Asia Express

“Tre să dai răspunsul ăla încât să te iubească în continuare mamele și mătușile, deci ai grijă cum formulezi”, i-a spus Adda lui Cătălin care trebuia să răspundă la întrebarea lui Cuza.

“Dacă vreau să o dau să scap frumos, pot să zic de Cuza și de Emi, dar uite, nu știu, să zic Mihai Petre și cu soția lui. Ei sunt mișto, își fac treaba, dar mi se pare că sunt prea roboți. (…) Am vrut să fiu sincer”, a zis Cătălin.

Care e echipa preferată a Addei din sezonul 4 Asia Express

“Preferată-preferată, și nu că vă știu de 170 milioane de ani, voi că sunteți true și îmi place și de Lidia, mi se pare că e super sinceră”, le-a zis Adda lui Cuza și lui Emi.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 14. Cu cine ar fi făcut echipă Cosmin și Eliza Natanticu dacă nu plecau împreună pe Drumul Împăraților

“E mai mare oboseala să joci fațada social. (…) Nici în Asia nu ești tu. Pentru că ești un tu pe steroizi”, a mai completat Cuza.

“Noi am pierdut imunități la 20 secunde-30 secunde, la modul ăla”, a povestit Cătălin Rizea, spunând cât de multe frustrări pot apărea într-o astfel de competiție.

Cine sunt toți concurenții Asia Express sezon 4 și care e marele premiu

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 13. Oase, dezvăluiri din spatele camerelor: „De câte ori am fugit de concurenți!”

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 18 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 14. Cu cine ar fi făcut echipă Cosmin și Eliza Natanticu dacă nu plecau împreună pe Drumul Împ... Asia mai târziu, episodul 16. Lidia Buble, despre experiența trăită la autostop în Asia Express. De ce a făcut echipă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x