Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 19. Francesco Paglieri, despre motivele pentru care s-a certat aprins cu mama lui în timpul unei curse

Patrizia Paglieri și Francy au venit în emisiunea băieților de la Noaptea Târziu și au făcut o serie de dezvăluiri cu privire la competiție.

Francesco și Patrizia Paglieri, la Asia mai târziu, episodul 19. Care au fost cele mai mari regrete ale lui Francy din competiție Galerie
Francesco și Patrizia Paglieri, la Asia mai târziu, episodul 19. Care au fost cele mai mari regrete ale lui Francy din competiție | Antena 1

Patrizia Paglieri și Francesco au venit la Asia Mai Târziu, episodul 19, și au vorbit deschis despre mai multe subiecte.

Francy și Patrizia Paglieri, declarații în emisiunea Asia mai târziu, episodul 19. Ce dezvăluiri au făcut

Francesco și Patrizia Paglieri au vorbit deschis despre experiența Asia Express 2021. El a dezvăluit și care a fost motivul pentru care au existat certuri între el și mama lui, dar și ce regrete are de pe parcursul competiției.

„Două chestii pentru care vrei să-ți ceri scuze Patriziei”, îi cere să spună Cuza.

„Îmi cer scuze când urlam la ea și așa când nu te înțelegeam la anumite momente, când nu alerga. În momentul ăla poate am tras de tine prea tare”, recunoaște concurentul.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 18. Ce dezvăluiri au făcut Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților, despre meseria lor

„Eu nu mai puteam face. Când era gata, era gata. Nu mai puteam. Nu te-a schimbat viața o amuletă”, adaugă și Patrizia.

„Spune-mi 3 lucruri pe care ai fi vrut să le schimbi la Francesco”, îi cere Cuza Patriziei.

„În competiție a fost ok, acasă sunt mult mai mult de 3. Doar că se agita foarte mult, nu mâncam, nu mă lăsa să beau cafeaua”, spune ea.

„Care e cel mai mare regret”, îl întreabă Emi pe Francesco.

Eram prea agitat cu mama, îmi părea rău când urlam la ea că eu acasă sunt mult mai calm”, spune Francesco.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 17. Gina Pistol și-a dorit să participe în calitate de concurent la Asia Express. Ce dezvăluiri a făcut

„Că stăm la două etaje și nu ne întâlnim”, se amuză Patrizia.

„Ce echipă nu are ce căuta în această emisiune?”, întreabă Emi pe Francy.

„E greu și aici, din cele 7 echipe, cei mai necompetitivi ar fi Zarug și Lorelei”, îi răspunde Francesco.

Vezi întregul episod pe Antena Play.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 18. Ce dezvăluiri au făcut Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților, despre meseria... Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x