Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 18. Ce dezvăluiri au făcut Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților, despre meseria lor

Episodul 18 din "Asia mai târziu" a venit cu doi invitați foarte speciali pentru Cuza și Emi. Teodora Paulica și Cipu Mihai, reporterul și operatorul băieților de la Noaptea Târziu, au dezvăluit cele mai neașteptate informații despre meseria lor și experiența din Asia Express.

cuza-emi-operatorul-reporterul-asia-express Galerie
Episodul 18 din "Asia mai târziu" a venit cu doi invitați foarte speciali pentru Cuza și Emi. Teodora Paulica și Cipu Mihai, reporterul și operatorul băieților de la Noaptea Târziu, au dezvăluit cele mai neașteptate informații despre meseria lor și experiența din Asia Express. | Antena 1

În episodul 18 din "Asia mai Târziu", Cuza și Emi au avut parte de o surpriză de proporții mari. Gazele emisiunii i-au avut aproape pe Teodora și Cipu, reporterul și operatorul lor, alături de care au trăit cele mai frumoase experiențe ale sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților.

"E un momente de bucurie, se reîntregește echipa. În episodul ăsta am invitat cealaltă jumătate a echipei noastre, jumătatea mai deșteaptă, dar nevăzută. Vorbim despre reporter și operator, vorbim despre Teo și Cipu, oamenii care ne-au însoțit patru etape în formul asta.", a dezvăluit Cuza, vizibil emoționat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 17. Gina Pistol și-a dorit să participe în calitate de concurent la Asia Express. Ce dezvăluiri a făcut

„Asia mai târziu” este o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Cei doi concurenți ai seoznului 4 Asia Express promit să aducă publicului „secrete” din culisele reality show-ului „Asia Express” 2021, dar și aspecte care nu s-au văzut la TV!

Teodora Paulica și Cipu Mihai, reporterul și operatorul lui Cuza și Emi, au vorbit despre experiența din Asia Express

Publicul a făcut cunoștință în episodul 18 din "Asia mai târziu" cu Teodora și Cipu, reporterul și operatorul băieților de la Noaptea Târziu. Aceștia au avut ocazia să vadă cea de-a doua jumătate a echipei lui Cuza și Emi din Asia Express, jumătatea mai puțin văzută pe micile ecrane de acasă.

Teodora și Cipu au venit cu zâmbetul pe buze în platoul emisiunii pentru a povesti despre cele mai frumoase trăiri de pe Drumul Împăraților. De asemenea, cei doi au vorbit despre meseria lor și de cât timp fac o echipă în Asia Express.

"Mie îmi venea să dau cu camera de pământ, pe bune. Scuze că am emoții. În momentul în care nu reușeați să luați mașină, să găsiți cazare, apa mea era undeva aici, uite așa îmi făcea. Eu am un stil mai energic. (...) Îmi venea să vă iau la rost, dar nu puteam să fac asta. Îmi venea să vă iau la șuturi", a mărturisit Cipu despre cum a fost să facă echipă cu Emi și Cuza în Asia Express.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 16. Lidia Buble, despre experiența trăită la autostop în Asia Express. De ce a făcut echipă cu Estera

Teodora și Cipu au mai dezvăluit faptul că sunt o echipă cu experiență în Asia Express.

"Suntem la al patrulea sezon, mă rog, eu. Ea la al treilea. Am lucrat împreună din al doilea sezon, adică ne-am obișnuit. Avem noi o chimie între noi. (...) Știi cum e, prima dragoste nu se uită niciodată", a mai spus Cipu.

Întrebată de Cuza dacă ar schimba ceva la echipa lor de pe Drumul Împăraților, Teodora a oferit un răspuns ferm și cu zâmbetul pe buze: "N-aș schimba nimic la echipa voastră. E o emisiune autentică, iar totul e real, de ce ai vrea să schimbi ceva?"

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 17. Gina Pistol și-a dorit să participe în calitate de concurent la Asia Express. Ce dezvăluir... Asia mai târziu, episodul 19. Francesco Paglieri, despre motivele pentru care s-a certat aprins cu mama lui în timpul un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x