Antena Căutare

Emi de la Asia Express 2021, imagine impresionantă din copilărie, din timpul școlii. Cum arăta membrul trupei Noaptea Târziu

Emi de la Noaptea Târziu a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o imagine din copilărie, când încă mai era la școală Acesta face parte din echipele de concurenți de la Asia Express 2021.

Emi și Cuza, în timpul filmărilor de la Asia Express 2021 Galerie
Emi de la Asia Express 2021 a publicat în urmă cu mai mult timp o imagine din copilărie, de la școală. Fotografia a înduioșat pe toată lumea | Antena 1

Emi de la Noaptea târziu a cunoscut faima în urmă cu mai mulți ani, după ce proiectul muzical al său și al celor mai buni prieteni ai săi a luat amploare. Emi, Cucu și Cuza au hotărât să înființeze o trupă cu care să parodieze cele mai în vogă piese ale momentului, în anul 2014.

Emi de la Asia Express, imagine rară din copilărie. Cât de adorabil era la școală

Emanuel Popescu este din Târgu Jiu, asemenea colegilor din trupă și a reușit, la o vârstă fragedă, să atingă recorduri incredibile în lumea divertismentului românesc, pentru melodiile-parodie compuse și interpretate de aceștia.

În urmă cu mai mult timp, comediantul a publicat o imagine pe rețelele de socializare unde a apărut la școală, alături de colega sa de bancă, iar fanii au fost foarte emoționați când au văzut fotografia. Acesta a făcut parte din sezonul 4 de la Asia Express 2021, alături de unul dintre colegii săi de trupă, Cuza, iar în 2022 este concurent la Te cunosc de undeva!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ghiciți cine avea penarul roz dintre noi doi?! În sfârșit la școală, după lunga perioadă de “vacanță” forțată! Baftă, frumoșilor!”, a scris el în descrierea imaginii care a fost publicată cu mai mult timp în urmă.

Cine este Emanuel Popescu de la Asia Express 2021. Cântă alături de Cuza și Cucu în trupa Noaptea Târziu

Emi are două facultăți terminate. A absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, dar și pe cea de Management. Determinarea și ambiția l-au făcut pe artist să pornească pe acest drum, al divertismentului, care l-a dus pe culmile succesului în România.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Cum arată concurenții în costume tradiționale otomane. Cuza și Emi au atras toată atenția

Cuza, Emi și Cucu sunt cei trei membri ai trupei Noaptea târziu, fondată în urmă cu 7 ani. Canalul de pe Youtube a dat și numele trupei, totul fiind un pamflet. Parodiile trupei abordează subiecte precum stereotipurile sociale, terminarea facultății și a liceului, dar și infidelităție din cuplu. Totodată, canalul conține și o secțiune de vlogging și de mici scenete pline de umor.

Cuza și Emi au ales să facă echipă la Asia Express 2021, unde și-au testat limitele, dar și prietenia. Aceștia spun că se cunosc foarte bine și că această experiență i-a provocat la maximum și-a i-a făcut și mai uniți, după finalizarea filmărilor.

Emi și Cuza s-au certat în ediția doi a sezonului 4 Asia Express

Misiunile din Asia Express au pus la încercare răbdarea și nervii concurenților. Printre cei care au avut o discuție aprinsă și s-au certat în cea de-a doua ediție a emisiunii se numără Cuza și Emi, care au cedat și s-au enervat peste măsura.

Citește și: Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția lui Emi când l-a văzut pe Cuza ajungând cu antidotul pentru lipitori

Un moment de-a dreptul tensionant a fost cel în care Cuza și Emi au cedat și și-au aruncat reproșuri. Cei doi au reușit să ajungă la bazarul Aynali Çarşi, însă nu au găsit persoana care îi aștepta cu un săculeț. Situația a început să fie și mai dificilă după ce concurenții au decis să se întoarcă în locația din care au plecat.

"Ne-a luat foarte mult să decidem să ne întoarcem la Irina pentru că nu puteam să accept că am greșit. Îmi era frică să nu fi căutat noi în tot bazarul", a spus Cuza, vizibil afectat de cele întâmplate.

Cea de-a cincea ediţie Asia Express, lider de audienţă. Connect-R și Shift au fost salvați de la eliminare de diamantul ... Cum arată mama lui Emi de la Asia Express. Concurentul se mândrește cu părinții săi: „Ce mamă superbă ai”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x