Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 29. Ce spune Răzvan Fodor despre concurenții sezonului 4 din Asia Express: „Mi s-a rupt un pic sufletul”

În episodul 29 din Asia mai târziu, Răzvan Fodor i-a încântat pe Cuza și Emi cu prezența sa deosebită. Câștigătorul sezonului 3 din Asia Express a povestit despre experiența pe care a trăit-o alături de coechipierul său, Sorin Bontea, dar a spus și câteva cuvinte despre concurenții sezonului 4.

răzvan-fodor-cuza-emi-asia-mai-târziu Galerie
În episodul 29 din Asia mai târziu, Răzvan Fodor i-a încântat pe Cuza și Emi cu prezența sa deosebită. | Antena 1

Răzvan Fodor este invitatul special al episodului 29 din Asia mai târziu, o emisiune online, disponibilă integral și necenzurat pe AntenaPlay, realizată de Cuza și de Emi. Fostul concurent din sezonul 3 Asia Express și-a spus o părăre sinceră despre echipele de pe Drumul Împăraților. Totodată, acesta a povestit totul despre momentele în care i-a cunoscut pe Mihai Petre și Patrizia Paglieri.

Prima întrebare la care a răspuns Răzvan Fodor a fost cea legată de echipele sezonului 4 din Asia Express. Câștigătorul de pe Drumul Comorilor a dezvăluit că a rămas surprins de Zarug și Lorelei: „Mi-au plăcut. Zarug foarte inteligent, cu glumele la el. Mi-a plăcut din start”

De asemenea, fostul concurent a mărturisit că pe Patrizia Paglieri a cunoscut-o pe platourile de filmare, unde au lucrat împreună.

„Aici i-am văzut nivelul de stres ridicat și mi-am dat seama că e chiar haioasă. (...) Pe voi nu vă cunoșteam, însă ați jucat foarte cinstit și sunteți cuminței”, a mai adăugat el.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 28. Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi

Răzvan Fodor nu s-a putut abține și a vorbit puțin despre echipa pe care a formată Alexandra Ungureanu cu mama ei: „Acolo mi s-a rupt un pic sufletul. Chiar s-a chinuit. Mă gândesc că experiența asta le-a prins bine, mai ales că se vedea o „ruptură” între ele.”

„Shift și Connect-r mă așteptam să fie rachetă. Am râs mult cu ei, mi-a părut rău că au plecat!”, a mai spus el.

Ce a povestit Răzvan Fodor despre prima întâlnire cu Mihai Petre, în episodul 29 din Asia mai târziu

Răzvan Fodor a oferit detalii neașteptate despre momentul în care l-a cunoscut pe Mihai Petre. Acesta a dezvăluit că s-au întâlnit în cadrul unei emisiuni de talente și că au trăit împreună un eveniment foarte amuzant.

„Mihai Petre e puțin prea înverșunat, dar asta vine din obișnuita lui cu competiția. (...) Mihai Petre în perioada aia, de ziua lui, a venit unde eram eu și doi prieteni. Deci noi de ziua lui l-am felicitat și seara ne-a sunat, eram la un bar și a venit acolo. Noi i-am dat lui să bea pentru prima oară de ziua lui. Nu mai știu câți ani făcea, dar se întâmpla undeva acum 10 - 11 ani. În seara aia a fost nebun și a băut două pahare de șampanie. Băi, titirez era. El e sportiv, de mică a știut ce înseamnă durere de la sport, trezire de dimineață, vigoare. Cam asta despre Petre, însă nevastă-sa e deliciu, senzațională”, a mărturisit câștigăroul sezonului 3 din Asia Express.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 27. Cătălin Prini (Khuti) și Dan Haiducu, despre greutatile realizării celor 4 sezoane Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x