Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 32. Cuza și Emi, în rolul de invitați. Ce ar schimba cei doi concurenți la dinamica echipei lor

În epidosul 32 din Asia mai târziu, Cuza și Emi au fost proprii invitați în emisiunea lor și au vorbit despre evoluția echipei lor în etapa a opta a sezonului 4 de Asia Express.

emi si cuza la asia mai tarziu Galerie
Cuza și Emi nu au fost doar prezentatori în această ediție, ci și invitați. Cei doi concurenți Asia Express sezonul 4 au vorbit despre schimbările din a opta etapă, când echipele s-au despărțit și au avut de îndeplinit sarcini individuale pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Cuza și Emi nu au fost doar prezentatori în această ediție, ci și invitați. Cei doi concurenți Asia Express sezonul 4 au vorbit despre schimbările din a opta etapă, când echipele s-au despărțit și au avut de îndeplinit sarcini individuale pe Drumul Împăraților.

Cuza și Emi au fost invitații propriei lor emisiuni, vorbind pe rând despre cea de-a opta etapă de pe Drumul Împăraților.

Emi a dezvăluit că s-a îngrășat 3 kilograme după ce s-a întors din Asia Express. Emi și Cuza au spus că mamele lor au ținut mereu cu echipa lor, dar Cuza a dezvăluit că tatăl lui ținea cu echipa formată din Alexandra Ungureanu și mama ei, doamna Anca.

Cuza și Emi, despre schimbările pe care le-ar aduce echipei lor

Emi l-a întrebat pe Cuza ce simte când se vede la TV, iar el răspuns:

“Bă, Emi, mă bucur (...) că sunt aici și să văd cât de bine mă înțeleg cu prietenul meu. Știi cum îl cheamă? Emi”, spune Cuza râzând.

Emi și Cuza au vorbit despre etapa de splitting din Asia Express. Ei au vrut să scoată în evidență suferința de a fi departe unul de altul.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express

Emi a fost cel care a dat primul de roată, iar Cuza l-a întrebat ce echipă nu îi place din sezonul 4.

“Nu pot să spun că nu-mi place. E clar că au ajuns la capătul puterilor încă de la început. Este vorba de doamna Anca și Alexandra. (…) Și mai am o echipă (…) e vorba de Zarug și Lorelai care mi s-au părut în timpul emisiunii că nu au mai luptat”, spune Emi.

Apoi i-a venit rândul lui Cuza să răspundă la o întrebare, spunând care e echipa lui preferată sin acest sezon de Asia Express.

“Nu cred că am o echipă preferată, sincer. Mi se par toate echipele cumva la fel. (…) Cred că simpatia a fost la Connect-r și la Shift că s-a văzut că am avut lacrimi în ochi când au plecat”, spune Cuza.

Băieți au vorbit și despre ce ar schimba la echipa lor.

“Eu mai calm și mai ascultător”, a zis Cuza.

“Cred că e reciproc”, a completat Emi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 30. Ce a învățat Carmen Grebenișan din Asia Express. Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x