Antena Căutare

Asia mai târziu, episodul 30. Ce a învățat Carmen Grebenișan din Asia Express. Care a fost cel mai greu moment prin care a trecut

Carmen Grebenișan, fosta concurentă a sezonului 3 din Asia Express, a făcut dezvăluiri despre experiența sa din Asia Express - Drumul Comorilor în episodul 30 al emisiunii online Asia mai tâziu.

carmen-grebenișan-cuza-emi-pe-platoul-de-filmare Galerie
Carmen Grebenișan, fosta concurentă a sezonului 3 din Asia Express, a făcut dezvăluiri despre experiența sa din Asia Express - Drumul Comorilor în episodul 30 al emisiunii online Asia mai tâziu. | Antena 1

Cuza și Emi au avut parte în episodul 30 din Asia mai târziu de un invitat care a făcut performanță și istorie prin prezența sa în sezonul 3 din Asia Express. Carmen Grebenișan a venit cu zâmbetul pe buze să vorbească, fără perdea, despre concurenții de pe Drumul Împăraților și despre aventura vieții sale.

Gazdele emisiunii au primit-o cu mult entuziasm și i-au adresat cele mai neașteptate întrebări. Fosta concurentă de pe Drumul Comorilor a oferit cele mai sincere și directe răspunsuri, lucru care a surprins publicul.

Carmen Grebenișan a povestit că avea alte așteptări de la Mihai Petre în competiție. Întrebată despre experiența din Asia Express, vedeta a dezvăluit că a învățat un lucru foarte important.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 29. Ce spune Răzvan Fodor despre concurenții sezonului 4 din Asia Express: „Mi s-a rupt un pic sufletul”

„Eu cel mai tare m-am bucurat că nu am avut telefon. Și am învățat că oamenii nu sunt chiar așa cum par. Adică nu că am învățat, am simțit-o pe pielea mea. Da, asta am învățat, sper să nu fie și la voi așa, nu știu acuma”, a spus fosta concurentă.

Prin ce moment dificil a trecut Carmen Grebenișan în sezonul 3 din Asia Express

Vedeta și-a amintit cu drag de cele mai frumoase momente din competiția Asia Express, dar și de cele mai dificile. Aceasta a avut parte de un eveniment neașteptat la un Joc de Amuletă, pe care l-a și câștigat mai târziu.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 28. Patrizia Paglieri și Francesco, despre plecarea din competiție. Ce au declarat cei doi

„Era o piscină în care se făceau antrenamente pentru scufundări. Am zis că știu să înot, dar nu mi-am dat seama că o să fac asta la 3 m adâncime. Când eram pe la mijloc mi-am dat seama că nu mai am aer suficient, m-am panicat, m-am dus înapoi sus. M-am panicat, dar m-am și enervat că pierd ritmul. După am făcut un atac de panică urât rău de tot, nu știu ce s-a întâmplat atunci. Știu doar că am amorțit și nu mai vedeam nimic în jur”, a mai povestit ea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Echipele se reîntregesc la Asia Express - Drumul Împăraților. Duminică, de la 20:00, la Antena 1... Asia mai târziu, episodul 31. Ce spune Irina Fodor despre o posibilă echipă cu Răzvan Fodor în Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x